Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To kreatyna z SFDWiśniewskiego jak rozjebalo na tej kawie piernikowej od WK![]()

Białko o smaku murzynka z prodiża firmy Olimp. Tylko !To kreatyna z SFD![]()
Wiśniewskiego jak rozjebalo na tej kawie piernikowej od WK
To kreatyna z SFD
Białko o smaku murzynka z prodiża firmy Olimp.
Mario już przestaję się ukrywać już nawet na swoich socjalach. View attachment 99756

Mengele musi być wniebowzięty.
A miasto gdzie dociąża Mario?Mengele musi być wniebowzięty.
Swoją drogą Poznań najbardziej opanowanym przez zboczeńcow miastem w tym kraju.

To tylko staromodne pedały które chowają się po piwnicach jakby jeszcze żyli w XX wieku. Obrzydliwe ale niegroźne.A miasto gdzie dociąża Mario?![]()
Już myślałem że wywróżyłem Marcina Najmana na KSW 100 i zamknięcie cyrku ale będzie trzeba jeszcze poczekać.No to już wiadomo co będzie main eventem KSW100 i posumowaniem 20 lat działalności MMA KSW.
View attachment 100000
Przez pierwsze kilka linijek tekstu byłem przekonany, że chodzi o Najmana xDNo to już wiadomo co będzie main eventem KSW100 i posumowaniem 20 lat działalności MMA KSW.
View attachment 100000
Wczoraj u babci zrywając czereśnie poczułem się jak normalny chłop co prawda nie było prodiża murzynka i kanki mleka ale zawsze coś
Jestem za tym aby regulować zawody tylko w ostateczności, ale jak patrzę na takie zestawienia to zaczynam wątpić czy moje poglądy mają sens i czy nie warto wprowadzić ograniczeń dla ludzi plus 40 lat...No to już wiadomo co będzie main eventem KSW100 i posumowaniem 20 lat działalności MMA KSW.
View attachment 100000
Od dawna to powtarzam i nie chodzi tylko o rurzala.to jest cyrk
Myślę, że obowiązek testów myślenia polegających na układaniu memory skutkowałbym zakończeniem kariery dla wielu zawodników, a testy narkotykowe to już w ogóleOd dawna to powtarzam i nie chodzi tylko o rurzala.

Testy w KSW ?Myślę, że obowiązek testów myślenia polegających na układaniu memory skutkowałbym zakończeniem kariery dla wielu zawodników, a testy narkotykowe to już w ogóle![]()

Oczywiście nie dopingowe, bo jeszcze wyszłoby, że pobożni Czeczeni słuchający Koranu podczas jazdy samochodem lubią się wspomagać jak Niepełnosprawny Koksu, a widok Materli i Różala układającego memory -kupiłbym na to PpvTesty w KSW ?![]()