konto_zablokowane
WSOF Middleweight
"Toruńska Elana,Mario dociąży całą elane
Sypia pod płaszczem Pudziana!"
Ale to by szło w środowisku kibicowskim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"Toruńska Elana,Mario dociąży całą elane

Ja tego gościa kojarzę stąd
Polecam całą ”debatę”, w trakcie można sobie nucić piosenkę „Bij bolszewika”

Akurat niektóre rozmowy moim zdaniem miały rozmówców mocno dobieranych pod tezę (przypadkowo lub nie). I piszę to pomimo tego, że bardzo lubię kanał Szymona. Ale rozmowa z nazistą czy faszystą były fatalne przez to, że do rozmowy zostali zaproszeni goście mający ewidentny problem ze złożeniem zdania złożonego, a co więcej nawet nie potrafiący zdefiniować czym nazizm/faszyzm jest. Albo rozmowa z ”satanistą” gdzie w trakcie rozmowy dowiadujemy się, że koleś jest zwyczajnym ćpunemja to kilka razy słuchałem i niektóre teksty znam na pamięć
W ZSRR nie było głodnych dzieci
Bo umarły.
Ja mam magistra z historii to wiem, że komunizm i Stalin jest dobry
I jeszcze ta wpadka Towarzysza Michała z Mein Kampf.
Później jeszcze była rozmowa z nazistą ale ładnie go Szymon złapał w pułapkę. Zauważyłem, że miał też rozmowę z Napierałą, ale jeszcze nie odsłuchałem. Tak się oczywiście można śmiać z Towarzysza Michała ale kurczę koleś może nie udawać, że jest zjebem.

Jak to na nazistów przystało, ale z większymi hardcorami ciężko zrobić wywiad bo ekipa Blood and Honor chyba jeszcze siedziAkurat niektóre rozmowy moim zdaniem miały rozmówców mocno dobieranych pod tezę (przypadkowo lub nie). I piszę to pomimo tego, że bardzo lubię kanał Szymona. Ale rozmowa z nazistą czy faszystą były fatalne przez to, że do rozmowy zostali zaproszeni goście mający ewidentny problem ze złożeniem zdania złożonego, a co więcej nawet nie potrafiący zdefiniować czym nazizm/faszyzm jest. Albo rozmowa z ”satanistą” gdzie w trakcie rozmowy dowiadujemy się, że koleś jest zwyczajnym ćpunem![]()

Przecież w takich środowiskach jest zawsze sporo kryptogejów. Podobnie jest u kleru czy u skrajnych nacjonalistów/faszystów. Na zewnątrz potępiają, grzmią a po cichaczu się zabawiają z kolegą ze swojego środowiska.Żarty żartami, ale bycie gejem w towarzystwie, w jakim obracał się Zmarszczuch w latach młodości, musiało być przejebane: lata 90., WIEEEELKIE CHŁOPISKA 110 kg+ przerzucające non-stop żelastwo na siłowni, nasterydowane i do tego pozujące na modną wówczas gangsterkę.
Homoseksualizm w tamtych czasach był piętnowany w chuj, zwłaszcza w takich środowiskach (co jakoś nie przeszkadzało tym prawilniakom od czasu do czasu wbijać komuś cwela za kratkami).
Nic dziwnego, że syndrom wyparcia i problemy z własną tożsamością pozostały u Purpuratora do dzisiaj - to naturalna reakcja wyrobiona w młodości.
Przecież w takich środowiskach jest zawsze sporo kryptogejów. Podobnie jest u kleru czy u skrajnych nacjonalistów/faszystów. Na zewnątrz potępiają, grzmią a po cichaczu się zabawiają z kolegą ze swojego środowiska.
Jeszcze kilkadziesiąt lat temu środowisko kulturystów Zachodniemu mainstreamowi kojarzyło się właśnie z homoseksualizmem. Może byłoby tak do tej pory, gdyby nie taki Arnold hetero-ruchacz, który praktycznie w pojedynkę zmienił postrzeganie tego światka.
Dla mnie to też niespecjalnie męskie, delikatnie mówiąc. Takie narcystyczne i dziwaczne. Chociaż od nastu lat macham żelastwem rekreacyjnie. Ale też nie ma co zakładać, że wszyscy oni są gejzerami.No nic dziwnego, przecież jaki hetero facet smarowałby się gównem i pozował w stringach przed komisją złożoną z innych facetów, którzy oceniają jego wygląd?
Kulturystyka nie ma nic wspólnego ze sportem, to są konkursy piękności dla gejów.
To całe środowisko kulturystów pachnie homo, a te zawody kulturystyczne to już w ogóle.Dla mnie to też niespecjalnie męskie, delikatnie mówiąc. Takie narcystyczne i dziwaczne. Chociaż od nastu lat macham żelastwem rekreacyjnie. Ale też nie ma co zakładać, że wszyscy oni są gejzerami.
Schwarzenegger był jednym z najlepszych kulturystów w historii. Van Damme zdobywał tytuł mr Belgium w kulturystyce. Sean Connery na mr Universe zdobył w 1953 roku trzecie miejsce. Nikt ich nigdy o homoseksualizm nie posądzał, a każdy z nich zaliczył setki, czy jak Van Damme, tysiące lasek.
Akurat wspomniałem o tej trójce, bo to istotne postacie dla popkultury, ale wśród wielu utytułowanych zawodowych kulturystów też można by bardzo wielu wymienić, co do których "nie ma żadnych zastrzeżeń" ;-)

Ciekawe info o Connerym, nie wiedziałem o tym. Aż sobie wygoglowałem.Dla mnie to też niespecjalnie męskie, delikatnie mówiąc. Takie narcystyczne i dziwaczne. Chociaż od nastu lat macham żelastwem rekreacyjnie. Ale też nie ma co zakładać, że wszyscy oni są gejzerami.
Schwarzenegger był jednym z najlepszych kulturystów w historii. Van Damme zdobywał tytuł mr Belgium w kulturystyce. Sean Connery na mr Universe zdobył w 1953 roku trzecie miejsce. Nikt ich nigdy o homoseksualizm nie posądzał, a każdy z nich zaliczył setki, czy jak Van Damme, tysiące lasek.
Akurat wspomniałem o tej trójce, bo to istotne postacie dla popkultury, ale wśród wielu utytułowanych zawodowych kulturystów też można by bardzo wielu wymienić, co do których "nie ma żadnych zastrzeżeń" ;-)
No Arnold też tak nie do końca:). W końcu miał sponsora, starszy pan mu niby tylko fotki robił:).Przecież w takich środowiskach jest zawsze sporo kryptogejów. Podobnie jest u kleru czy u skrajnych nacjonalistów/faszystów. Na zewnątrz potępiają, grzmią a po cichaczu się zabawiają z kolegą ze swojego środowiska.
Jeszcze kilkadziesiąt lat temu środowisko kulturystów Zachodniemu mainstreamowi kojarzyło się właśnie z homoseksualizmem. Może byłoby tak do tej pory, gdyby nie taki Arnold hetero-ruchacz, który praktycznie w pojedynkę zmienił postrzeganie tego światka.
Ów starszy pan to ja mniemam Joe Weider -- jednen z twórca współczesnego kulturystycznego imperium. Joe to był żyła bizesmen. Z tego co wiem to miał dwie żony -- dla krypto jedna przykrywka w życiu to aż nadto ;-)No Arnold też tak nie do końca:). W końcu miał sponsora, starszy pan mu niby tylko fotki robił:).
Znalazlem:Ów starszy pan to ja mniemam Joe Weider -- jednen z twórca współczesnego kulturystycznego imperium. Joe to był żyła bizesmen. Z tego co wiem to miał dwie żony -- dla krypto jedna przykrywka w życiu to aż nadto ;-)
O Arnoldzie pisałem kiedyś kilka tekstów -- czy raczej z nim powiązanych. Czytałem kilka biografii mu poświęconych. Były to biografie w większości anglojęzyczne. Dwie dosyć mocno zajadłe i nieprzychylne mu -- że kawał uja, inteligentny manipulant, narcyz, egocnetryk, kompulsywny dymacz, krętacz, nie potrafi trzymać rąk przy sobie przy panienkach, zaczepia babki, rzuca do nie niewybredne komentarze itp. Ale nigdy nic o gejostwie nie było :-)
Racja , Jozef Fritzl też w piwnicy dociążał co prawda nie wielkie chłopiska a własną córkę i wnukaArnold mógł być bi i ruchać wszystko co się rusza. A może nawet i to co już się nie rusza. Poza tym nie zapominajmy, że był Austriakiem, kraj znany z różnych zwyroli.
Nikt z was nie pomyślał ze mariuszkowi może się zwyczajnie przykro zrobić jak zaglądacie my w życie sercowo - majtkowe ??!W dekolt nie ale w krocze tak.
Sprawdzał czy już jej Cohones wyrosły.
![]()
Jako rasowy sportowiec na pewno nie czyta takiego forum, forum chipsożerców spod meblościanki. (chipsożerców nie cipożerców)Nikt z was nie pomyślał ze mariuszkowi może się zwyczajnie przykro zrobić jak zaglądacie my w życie sercowo - majtkowe ??!
Każdy (gejzer ? ) ma prawo do prywatności kiedy go dociazajom podczas przygotowan
Jak mariuszkowi się zrobi przykro to ja się będę cieszył:)Nikt z was nie pomyślał ze mariuszkowi może się zwyczajnie przykro zrobić jak zaglądacie my w życie sercowo - majtkowe ??!
Każdy (gejzer ? ) ma prawo do prywatności kiedy go dociazajom podczas przygotowan
Wszystko zaczyna się chyba od tego że z takim płaszczem mięśniowym nie można umyć samodzielnie pleców. Koledzy pewnie muszą pomagać. Choroba zawodowa ot co.To całe środowisko kulturystów pachnie homo, a te zawody kulturystyczne to już w ogóle.
To porównywanie się![]()
A czasem ręka się omsknie na dupę, a stamtąd to już blisko żeby palec wszedł w odbyt, zwłaszcza jak zwilżony mydłem.Wszystko zaczyna się chyba od tego że z takim płaszczem mięśniowym nie można umyć samodzielnie pleców. Koledzy pewnie muszą pomagać. Choroba zawodowa ot co.
Z moich najbardziej rozbudowanych kolegów to od dawna leje że to pedały. Nie dość że każdy zasuwa z damską torebka to jeszcze sobie plecy myją wzajemnie po siłowni.
Dlatego cisnę bekę z kulturystyki, a już to kiedyś zachwycanie się Burneiķą: facet trenuje aby być niepełnosprawnym i przegrać z dumnym ćpunem Popkiem, ale przed lustrem może się ponapinaćWszystko zaczyna się chyba od tego że z takim płaszczem mięśniowym nie można umyć samodzielnie pleców. Koledzy pewnie muszą pomagać. Choroba zawodowa ot co.
Z moich najbardziej rozbudowanych kolegów to od dawna leje że to pedały. Nie dość że każdy zasuwa z damską torebka to jeszcze sobie plecy myją wzajemnie po siłowni.

No niezłe info nam tutaj z sztani sprzedałeś.A czasem ręka się omsknie na dupę, a stamtąd to już blisko żeby palec wszedł w odbyt, zwłaszcza jak zwilżony mydłem.

Gwoli ścisłości to Connery nie zdobył żadnego miejsca na Mr Universe (startował w kategorii amatorów).Schwarzenegger był jednym z najlepszych kulturystów w historii. Van Damme zdobywał tytuł mr Belgium w kulturystyce. Sean Connery na mr Universe zdobył w 1953 roku trzecie miejsce. Nikt ich nigdy o homoseksualizm nie posądzał, a każdy z nich zaliczył setki, czy jak Van Damme, tysiące lasek.
Siedzi przy stole z 'jedną koleżaną', ale 'tato odbiera'. No ciepły jest w chuj:DGość co go nigdy z kobietą nie widzieli poucza innych jak dzieci wychowywać i obsługa kosiarki to podstawowa umiejętność w kategoriach wielkich chłopisk
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Dla mnie też kulturystyka jest gejowska ale np. taki Dorian Yates wydaje się 100% hetero, taki typowy samiec alfa

Stereotyp że wszyscy geje są zniewieściałymi ciotami jest zgubny, dużo jest karków pederastow . Na przykład ten dość sławny koks, dojebany na towarze i wygląda jak czołg a jest ciotą![]()
Zresztą, czy w temacie o Mario trzeba to przypominać?![]()