mamed_khalidovAslan gdzie są Ci dłużnicy ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sa przeciez wyjatki, w przypadku Czeczenow moze to byc uzasadnione kultywowaniem dziedzictwa narodowego ;)posiadanie broni w Polsce jest nielegalne. zglaszam to do prokuratury
Jeśli to jest AK-47 to ja jestem Przemysław WiplerOczywiscie, ze to nie trolling. Kazdy islamista raz do roku, gdy robi sie zimniej i dzien jest krotszy, jest zobowiazany do zrobienia sobie zdjecia z AK47. Oczywiscie brakuje RPG i laski dynamitu, ale kompensuja to ladnie uszyte czarne skorzane kurtki...
Jeśli to jest AK-47 to ja jestem Przemysław Wipler
W Counter-Strike'a się nie grało, to się nie zna!sorry nie jestem islamista, nie znam sie...
Istnieje podejrzenie, że jesteś kozą... A przynajmniej jak one na widok muzułmanów dostajesz dupościsku.sorry nie jestem islamista, nie znam sie...
Istnieje podejrzenie, że jesteś kozą... A przynajmniej jak one na widok muzułmanów dostajesz dupościsku.
W Counter-Strike'a się nie grało, to się nie zna!
A Aslan? Jak oceniasz po chwycie? :DMamed widać że nie ogarnia broni palnej więc chociaż tyle pocieszenia dla hejterów
teraz to juz do stanow go na pewno nie wpuszcza
Aslan też ale może się wykpić. Tak po chwycie- każdy przeszkolony trzyma prosty palec kiedy nie strzela a nie zagięty na języku spustowym, nawet jesli to replika ;) To nawyk widoczny na zdjęciach z całego świata. Wystarczy spojrzeć w necieA Aslan? Jak oceniasz po chwycie? :D
Dzięki za lekcje! Teraz będę widział co robić, gdy będę pozował z bronią, żeby wyjść na badassa.Aslan też ale może się wykpić. Tak po chwycie- każdy przeszkolony trzyma prosty palec kiedy nie strzela a nie zagięty na języku spustowym, nawet jesli to replika ;) To nawyk widoczny na zdjęciach z całego świata. Wystarczy spojrzeć w necie