Mam Pewniaka Mam Pewniaka - Sezon 5

Ramos to pewnie najlepiej się kojarzy @Roshi i @Drzewo bo w S2 gdy niespodziewanie poddał tego Ruskiego FRA (5.00 najwyższy trafiony typ z 4 Sezonów) a teraz z Dominem po równo stoją, chociaż ten w karierze przegrał 2/3 przez SUB... a młody VEN 7/8 W ma przez SUB...
:aletoniedomnietak:

Przecież ten Jembiev to przehajpowane bumiszcze...

@Snoozeman - Hugo Deux wypadł, proszę o inny typ
@tobiVC - rywal Macieja Kazieczko wypadł i jest inny, grasz Kazieczkę za 1.28 czy podajesz inny typ?
@Prorok Izajasz - Nicolae Bivol wypadł, proszę o inny typ
@Roshi - brak typu na UFC

-

@Olo @gostyniak @Reptile @TheNotoriusAdam @Wolf @kraks @Karwantes @ninja - brak typów w LMS
@Olo @gostyniak @Wolf @TheNotoriusAdam @kraks @Reptile @Karwantes @ninja @Clemenza08 @osk @Risky @w4ar @Zuku @Hellah - brak typów w NT
Jak Ramos wypadł to Succar 1.58
Rez Samociuk
Ciekawe czy to ostatni raz :beczka:

@tobiVC - rywal Macieja Kazieczko wypadł i jest inny, grasz Kazieczkę za 1.28 czy podajesz inny typ?

-

@Olo @gostyniak @Reptile @TheNotoriusAdam @Wolf @kraks @Karwantes @ninja - brak typów w LMS
@Olo @gostyniak @Wolf @TheNotoriusAdam @kraks @Reptile @Karwantes @ninja @Clemenza08 @osk @Risky @w4ar @Zuku @Hellah - brak typów w NT
to ja zapytam inaczej.. a kto tam kurwa nie wypadl z tego cyrku i na kogo mozna stawiac.. ::really::

-

Dzięki za info morda !! W takim razie Siemano tu Damianoo!!

Albo ślepy jestem, albo ja cię tam w ogóle nie oznaczyłem :whodefuk: :beta:
Ale skoro wypadł Ramos to tym samym wypadł i moj typ... Sam mi napisałeś ze rezerwowego mogłem zmienić :fjedzia: a ze hamburger wypadl teraz także Ramos to mam prawo podać typ :siuu:
Chyba ze ja coś pojebałem to sorry :lol:

Back