GypsyKing
UFC Middleweight
Dobra @Jakub Madej Hamburger wyleciał wiecHumburger 2.18
Rez. Samociuk 1.50
Radzhabov 1.71
Rez. Usman 1.62
Ramos 1.85
I rezerwa Succar 1.58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra @Jakub Madej Hamburger wyleciał wiecHumburger 2.18
Rez. Samociuk 1.50
Radzhabov 1.71
Rez. Usman 1.62
Hamburger wypadł więc ŚmiełowskiHamburger
Lemos
Przejrzyste typy...KSW - Isai Ramos, rez. Denis Górniak
UFC - Steve Garcia rez. Mohammed Usman

Jak przejrzyste jak Usman jest czarny?Przejrzyste typy...
![]()
Jak Ramos wypadł to Succar 1.58@Snoozeman - Hugo Deux wypadł, proszę o inny typ
@tobiVC - rywal Macieja Kazieczko wypadł i jest inny, grasz Kazieczkę za 1.28 czy podajesz inny typ?
@Prorok Izajasz - Nicolae Bivol wypadł, proszę o inny typ
@Roshi - brak typu na UFC
-
@Olo @gostyniak @Reptile @TheNotoriusAdam @Wolf @kraks @Karwantes @ninja - brak typów w LMS
@Olo @gostyniak @Wolf @TheNotoriusAdam @kraks @Reptile @Karwantes @ninja @Clemenza08 @osk @Risky @w4ar @Zuku @Hellah - brak typów w NT

to ja zapytam inaczej.. a kto tam kurwa nie wypadl z tego cyrku i na kogo mozna stawiac..@Snoozeman - Hugo Deux wypadł, proszę o inny typ
@tobiVC - rywal Macieja Kazieczko wypadł i jest inny, grasz Kazieczkę za 1.28 czy podajesz inny typ?
-
@Olo @gostyniak @Reptile @TheNotoriusAdam @Wolf @kraks @Karwantes @ninja - brak typów w LMS
@Olo @gostyniak @Wolf @TheNotoriusAdam @kraks @Reptile @Karwantes @ninja @Clemenza08 @osk @Risky @w4ar @Zuku @Hellah - brak typów w NT

Na Paczuskiego stawiajto ja zapytam inaczej.. a kto tam kurwa nie wypadl z tego cyrku i na kogo mozna stawiac..![]()

Na Dominato ja zapytam inaczej.. a kto tam kurwa nie wypadl z tego cyrku i na kogo mozna stawiac..![]()
Dzięki za info morda !! W takim razie Siemano tu Damianoo!!@Snoozeman - Hugo Deux wypadł, proszę o inny typ
-
Na Paczuskiego stawiaj![]()
trójkę kurwa!Na Domina

Albo ślepy jestem, albo ja cię tam w ogóle nie oznaczyłemJak Ramos wypadł to Succar 1.58
Rez Samociuk
Ciekawe czy to ostatni raz![]()

Ale skoro wypadł Ramos to tym samym wypadł i moj typ... Sam mi napisałeś ze rezerwowego mogłem zmienićAlbo ślepy jestem, albo ja cię tam w ogóle nie oznaczyłem![]()
![]()
a ze hamburger wypadl teraz także Ramos to mam prawo podać typ 

Stare video było w 2011 r... a ja widzę je pierwszy raztrójkę kurwa!
8:37![]()
![]()

Dobrze że nie z dachu!! Chuj tam z galą!!kurwa to ten wenezuelczyk tez wypadl?
Ale gdzie Ramos wypadł?Ale skoro wypadł Ramos to tym samym wypadł i moj typ... Sam mi napisałeś ze rezerwowego mogłem zmienića ze hamburger wypadl teraz także Ramos to mam prawo podać typ
Chyba ze ja coś pojebałem to sorry![]()

Ale gdzie Ramos wypadł?![]()