Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba jej nudesy zaćmiły mi głowęAndrade

Chyba jej nudesy zaćmiły mi głowę![]()
To trzeba było odwiedzić fanklub Natalie SilvyChyba jej nudesy zaćmiły mi głowę![]()
nudesów brak, ale są filmiki jak ładnie kopie...Oss, dzieki@Ceylon zwycięża piąty sezon Mam Pewniaka w kategorii NT i zdobywa tym samym pas, który był wcześniej w posiadaniu Snoozemana.
Świetny wynik w tym sezonie @Ceylon![]()
Aktualni mistrzowie:
@Siedem
LMS CHAMPION
@TheAwesomeOne
BMF NT CHAMPION - niepokonany od 4. kolejek (18.08.2024)
@TomOne
BMF LMS CHAMPION - niepokonany od 5. kolejek (02.06.2024)
@Ceylon
NT CHAMPION
Nie poprawione...Poprawie, dzięki, nie wiem co się tu zadziało

Nie poprawione...![]()
Poprawione, dalej jesteś trzydziestyNie poprawione...![]()

Jacek wczorajszy na dzień dzisiejszy. Poprawia tabelki ale chyba z poprzednich sezonów![]()
Tu nie chodzi o pas, balasy...Poprawione, dalej jesteś trzydziesty
![]()

S1,S2,S3,S4,S5
S1,S2,S3,S4,S5

, powinieneś w GUSie pracować taki jesteś skrupulatny w tych swoich opracowaniach. Jak już będzie "Mam pewniaka - sezon 100" trzeba się będzie zrzucić i jakiegoś jubileuszowego kaktusa Ci sprezentować
Sezon 100, kolego co to będą za liczby! i za ile lat... ok. 20!!!![]()
@Cassius42 elegancka robota, powinieneś w GUSie pracować taki jesteś skrupulatny w tych swoich opracowaniach. Jak już będzie "Mam pewniaka - sezon 100" trzeba się będzie zrzucić i jakiegoś jubileuszowego kaktusa Ci sprezentować
.![]()

A dla ciekawych, 11.09 minęła właśnie 1 rocznica od postu red. @Jakub Madej zapowiadającego Sezon 1 Mam Pewniaka!![]()