Cassius42
Vale Tudo Open
A już myślałem aby zagłosować na redaktora w Cohones Awards 2023 ... a teraz mam dylemat...Następny sezon startujesz z wynikiem -10.00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A już myślałem aby zagłosować na redaktora w Cohones Awards 2023 ... a teraz mam dylemat...Następny sezon startujesz z wynikiem -10.00
Dariush taki duży underdog...po tej porażce z Charles'em, chociaż pokonał Gamera z którym to Arman przegrał... tak samo Green ostatnio 2-0, a Turner 0-2 i do tego na zastępstwo...Dariush 3.20
Rezerwowy Turner 1.42
A kolega coś nisko jak na niego typ poniżej 3...Bobby Green 2.90
Tez mnie to dziwi więc wchodzęDariush taki duży underdog...po tej porażce z Charles'em, chociaż pokonał Gamera z którym to Arman przegrał... tak samo Green ostatnio 2-0, a Turner 0-2 i do tego na zastępstwo...
Buki chyba zapomnieli już o tym 8 Win Streak Benka, albo tak mocno wierzą w młodszego Armana bo obie walki z Gamerem były w 22 r i dzieli je zaledwie 4 miesiące...Tez mnie to dziwi więc wchodzę
Armani to jest na KSW , a może jest 8 cm (178-170) niższy ale ma 1 cm dłuższy zasięg (184-183)Postawie jednak na Dariusza. Armani będzie za mały i za słaby fizycznie żeby wygrać.
Liczby nie walczo. Jak to nie wystarczy to jest jeszcze argument że to jebany rusek. Musi przegrać.Armani to jest na KSW , a może jest 8 cm (178-170) niższy ale ma 1 cm dłuższy zasięg (184-183)
TD Gamera 4/19 (2 min. kontroli) z BD i 6/21 z AT (5 min )
zmianaDaro @3.20
Nie ma zmian przecieżzmiana
Potieria 4.00
Trzeba było poczekać z typowaniem, ale że jeszcze wzrośnie kurs na Dariusha na 3.40 do 1.33 to bym jednak nie przypuszczał, myślałam że prędzej spadnie...
to Daro ale po 3.40