Cassius42
Vale Tudo Championship
Trochę jak freak fighty z debiutantami typu Gocha Magical...Jungle fighty itd to by trzeba w osobnej kategorii bo to typy w ciemno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trochę jak freak fighty z debiutantami typu Gocha Magical...Jungle fighty itd to by trzeba w osobnej kategorii bo to typy w ciemno
Z tym to za przeproszeniem wypierdalać. Nie potrzebujemy tego w tym temacieTrochę jak freak fighty z debiutantami typu Gocha Magical...
Ale to był tylko podany przykład...Z tym to za przeproszeniem wypierdalać. Nie potrzebujemy tego w tym temacie
Wiem ale jak widzę coś o tych patusach to mam odruch wymiotnyAle to był tylko podany przykład...
Rzeczywiście. To może w takim razie typujemy PFL 10 piątkową, żeby przyspieszyć? Wtedy gala UFC FN: Dariush vs Tsarukyan będzie kończyć sezon.
PFL 10: 2023 PFL World Championship | MMA Event | Tapology
PFL 10 took place Friday, November 24, 2023 with 11 fights at The Anthem in Washington, D.C.. View fight card, video, results, predictions, and news.www.tapology.com
Oznaczam osoby, które wzięły udział w ostatniej kolejce - dajcie znać, czy typujemy PFL 10 z fajną kartą?
@Warszawski Antek @Prorok Izajasz @Snoozeman @ninja @q. @Endrju Golara @Zuku @Goat Talk @zychal @Drzewo @Gaara @w4ar @Hellah @osk @tobiVC @TheNotoriusAdam @GypsyKing @TheAwesomeOne @Miskatonic @Reptile @Siedem @SigisMundis @Cassius42 @Roshi
Głosujemy do końca dnia albo przegłosowania większości.
Tabela po s01e08:
Niby tak, ale to je forum o mma a nie ufcJestem za tym by było jak dotąd tylko UFC i KSW... a nie żadne inne federację, żeby to chociaż było UFC z PFL (wybór), ale nie same tylko PFL... z 8 odpadkami po UFC i 1 niedoszłym...
Nie powinno się zmieniać zasad i to już na samej końcówce typowań...
Przecież PFL nie jest specjalnie popularne na Cohones, czego dowodem jest lista komentarzy pod postami o gali.
ME: (1-3 UFC) VS (7-5 UFC)
(0-2, 2-2, 4-3, 14-7, 1-1, 5-2
0-1 Contender
Jestem za tym by było jak dotąd tylko UFC i KSW... a nie żadne inne federację, żeby to chociaż było UFC z PFL (wybór), ale nie same tylko PFL... z 8 odpadkami po UFC i 1 niedoszłym...
Nie powinno się zmieniać zasad i to już na samej końcówce typowań...
Przecież PFL nie jest specjalnie popularne na Cohones, czego dowodem jest lista komentarzy pod postami o gali.
ME: (1-3 UFC) VS (7-5 UFC)
(0-2, 2-2, 4-3, 14-7, 1-1, 5-2
0-1 Contender
Ale dotąd tak było...a nie w 9 odcinku radykalne zmiany w typowaniu...Niby tak, ale to je forum o mma a nie ufc
Jestem za, to jest szalone. Tylko przypomnijcie w piątek.dajcie znać, czy typujemy PFL 10 z fajną kartą?
No rzeczywiście, to jest fakt, trudno się z tym nie zgodzić.Ale dotąd tak było...a nie w 9 odcinku radykalne zmiany w typowaniu...
Gdyby to były prawdziwe zakłady to i owszem, a tak to rozrywka jak każda inna, a że nasza nagle zamiast filmu o zwykłym złodzieju nagle zaczyna przypominać Indianę Jonesa i kryształową czaszkę, to już inna sprawaNo rzeczywiście, to jest fakt, trudno się z tym nie zgodzić.
Napisał kolega na 17 miejscu, z 1 typem trafionym (4,6 Brundage) robiący sobie jaja z typowania i obstawiający na ogół najwyższe typy...Gdyby to były prawdziwe zakłady to i owszem, a tak to rozrywka jak każda inna, a że nasza nagle zamiast filmu o zwykłym złodzieju nagle zaczyna przypominać Indianę Jonesa i kryształową czaszkę, to już inna sprawa
Choć myślę, że osoby w czołówce mogą mieć mocno spięte kręgosłupy moralne i nie zgodzić się na wejście kamiennej kuli która miażdży wszystko i wszystkich po drodze...
Ale mamy na szczęście demokrację, więc osoby w czołówce to mniejszość
Tak trzeba żyć młodyNapisał kolega na 17 miejscu, z 1 typem trafionym (4,6 Brundage) robiący sobie jaja z typowania i obstawiający na ogół najwyższe typy...
Kolego, masz coś do miejsc w dolnej części tabeli?Napisał kolega na 17 miejscu, z 1 typem trafionym (4,6 Brundage) robiący sobie jaja z typowania i obstawiający na ogół najwyższe typy...
TOP 10: (nieoficjalnie)
1. Roshi - 51.61 (1.) =
2. Cassius42 - 41.55 (2.) =
3. TheAwesomeOne - 23.58 (7.) + awans!
4. SigisMundis - 18.00 (3.) - spadek
5. Siedem - 14.97 (4.) -
6. Reptile - 14.00 (5.) -
7. Miskatonic - 13.44 (6.) -
8. GypsyKing - 7.59 (8.) =
9. TheNotoriusAdam - 6.94 (9.) =
10. tobiVC - 6.73 (10.) =
Tak powinna wyglądać czołówka po 8 odcinkach gdyby nie Mike "End of the fight" Beltran nie chciał się pokazać...
Ja i kolega @TheAwesomeOne stawialiśmy na Ogdena (2.10)
Aż musiałem poszukać kolegi w tabeli...Kolego, masz coś do miejsc w dolnej części tabeli?
Same fakty, gdyby brodacz nie wypaczył wyniku walki... tak by było.
Jeżeli chodzi o mój TyperAż musiałem poszukać kolegi w tabeli...
Już raz coś zmienialiśmy z tego co pamiętam, roszczenia można mieć o gromde czy inne boksy w tej zabawie, ale jeśli idzie o galę MMA jednej z najlepszych czy najsławniejszych organizacji no to tu już się gryzie bo tak jak Andrzej wspomniał to forum o MMA a nie KSW i UFC.Ale dotąd tak było...a nie w 9 odcinku radykalne zmiany w typowaniu...
Mnie to obojętne, natomiast teraz PFL po wchłonięciu Belka można spokojnie nazwać drugą organizacją na świecie.
To jest pierwsza w galaktyce
Nie było zmienione...Już raz coś zmienialiśmy z tego co pamiętam, roszczenia można mieć o gromde czy inne boksy w tej zabawie, ale jeśli idzie o galę MMA jednej z najlepszych czy najsławniejszych organizacji no to tu już się gryzie bo tak jak Andrzej wspomniał to forum o MMA a nie KSW i UFC.
Rzeczywiście. To może w takim razie typujemy PFL 10 piątkową, żeby przyspieszyć? Wtedy gala UFC FN: Dariush vs Tsarukyan będzie kończyć sezon.
PFL 10: 2023 PFL World Championship | MMA Event | Tapology
PFL 10 took place Friday, November 24, 2023 with 11 fights at The Anthem in Washington, D.C.. View fight card, video, results, predictions, and news.www.tapology.com
Oznaczam osoby, które wzięły udział w ostatniej kolejce - dajcie znać, czy typujemy PFL 10 z fajną kartą?
@Warszawski Antek @Prorok Izajasz @Snoozeman @ninja @q. @Endrju Golara @Zuku @Goat Talk @zychal @Drzewo @Gaara @w4ar @Hellah @osk @tobiVC @TheNotoriusAdam @GypsyKing @TheAwesomeOne @Miskatonic @Reptile @Siedem @SigisMundis @Cassius42 @Roshi
Głosujemy do końca dnia albo przegłosowania większości.
Tabela po s01e08:
Ty mnie tu paragrafami nie strasz, bo aktywuję procedurę ban i tyle będzieRzeczywiście. To może w takim razie typujemy PFL 10 piątkową, żeby przyspieszyć? Wtedy gala UFC FN: Dariush vs Tsarukyan będzie kończyć sezon.
1.
View attachment 84553
2.
View attachment 84554
@Jakub Madej
Czyli co nagle (przyspieszenie sezonu) to po diable...
Nie zmieniamy zasad (typowanych gal) w trakcie sezonu, tylko konsekwentnie kończymy.
Ale to nie paragrafy... tylko podpunkty dałem dla przejrzystości posta.Ty mnie tu paragrafami nie strasz, bo aktywuję procedurę ban i tyle będzie
Zostajemy przy starym układzie, czyli następny odcinek to gala UFC 2.12. Trochę spraw prywatnych mi się nawarstwiło i nie dam rady ogarnąć tego tygodnia, zresztą PFL już pojutrze, więc mało czasu zostało.
S01E09 - 02.12
S01E10 - 09.12
S02E01 - 16.12