Roshi
Roshi
Chujowe kursy są, nie prześcigne cię.
Musiałbym trafić +3 ale wtedy ryzykuje mocno miejsce w top 5 finalnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chujowe kursy są, nie prześcigne cię.
Wystarczy trafić po kursie +2 ale kolega @Roshi musiałby zaliczyć wtopę ale teraz to pewnie nie zaryzykuję wysokiego kursu, tylko pójdzie taktycznie a by to inaczej mogło wyglądać gdyby Beltran nie zawalił mi kursu 2.10 ... a tak ma w miarę bezpieczną przewagę... ale jeszcze bez 100% pewności wygranej...Chujowe kursy są, nie prześcigne cię.
A ja nie będę się wysprzeglal z typu w poniedziałek, mam 3 wstępne, 1 bezpieczny a dwa na Roshiego.Wystarczy trafić po kursie +2 ale kolega @Roshi musiałby zaliczyć wtopę ale teraz to pewnie nie zaryzykuję wysokiego kursu, tylko pójdzie taktycznie a by to inaczej mogło wyglądać gdyby Beltran nie zawalił mi kursu 2.10 ... a tak ma w miarę bezpieczną przewagę... ale jeszcze bez 100% pewności wygranej...
Teraz w ostatniej kolejce to pewnie czołówka typera, poda swoje typy późno tuż przed galą...A ja nie będę się wysprzeglal z typu w poniedziałek, mam 3 wstępne, 1 bezpieczny a dwa na Roshiego.
@Jakub Madej aktualizacja kursów wieczorem ?
Ssij jaja i dawaj swój typ jako lider a nie kurwa czekasz na koniec by Izydora postawić po 1.10
@Jakub Madej aktualizacja kursów wieczorem ?
hamuj pieta balasie i nie szczekaj tam tyle przed monitorem...czarnuchu
A kolega 10. obstawił po 1.42 czyli max awans to 9. miejsce... A złote majty z autografem Czarnej Bestii... to nie są tanie rzeczyCzolowka się pierdoli z tymi typami jakby o zlote majtki grali
Widzę tutaj atak na... 2 miejsceRaz się żyje!
Anthony Smith
Chce wyjść z tarczą na koniec :/ bo mam win streak juz jak TonyA kolega 10. obstawił po 1.42 czyli max awans to 9. miejsce... A złote majty z autografem Czarnej Bestii... to nie są tanie rzeczy
Przez pierwsze 6 odcinków była regularność czerwony - zielony... a potem się to skończyłoChce wyjść z tarczą na koniec :/ bo mam win streak juz jak Tony
Zastępstwo to:2.22 Talita Alencar
wchodze, o to kto wyzej wygra ostatnia kolejke?Avatar do końca roku.