Słyszałem to wiele rzeczy, włącznie z tym że można wyjąć przed i też będzie bezpiecznie ;)słyszał?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Słyszałem to wiele rzeczy, włącznie z tym że można wyjąć przed i też będzie bezpiecznie ;)słyszał?

24 volty mokrą ręką już lekko poczujesz. Bardziej to mi się podobało jak gość tą klemą machał bez obaw, że zaraz spawarkę może zrobić. Niestety, nie udało mu się.O napięciu bezpiecznym Pan słyszał?
24 volty mokrą ręką już lekko poczujesz.

. Ehhh, Mieciu W. to był Gość. 
W Łączności był kolo od pracowni, który ręką sprawdzał miejsce zaniku napięcia w obwodach. Nie pamiętam, ale jakoś Kubiak, Kubski, Kuberski czy coś w tym styluMięczaki
Miałem brygadzistę, który gołą ręką sprawdzał czy jest napięcie na szynach w RG. I nie robiło to na nim żadnego wrażenia. Ehhh, Mieciu W. to był Gość.
![]()
Kubiak był od układów cyfrowych. Ciągle chodził w jednej żółtej koszulce i z jakąś siatką. Chociaż kto wie, może prowadził też jakąś pracownięW Łączności był kolo od pracowni, który ręką sprawdzał miejsce zaniku napięcia w obwodach. Nie pamiętam, ale jakoś Kubiak, Kubski, Kuberski czy coś w tym stylu

Nie, ten był od pracowni elektrycznej. Na pewno nie od cyfrówki. Wyglądał na takiego co nie odmawiałKubiak był od układów cyfrowych. Ciągle chodził w jednej żółtej koszulce i z jakąś siatką. Chociaż kto wie, może prowadził też jakąś pracownię
A Mieciu był jak Popeye, chudy jak szczur ale łapę miał jak bochen chleba. Bednarkę bez wysiłku wyginał na kciuku![]()
- taki typowy fachura starej daty, co wiedział kiedy jest "wprowadzenie, opracowanie planu i przygotowanie do pracy" a kiedy trzeba pozapierdalać. Nosiłokulary z przyciemnianymi szkłami i wąsa. Wyglądał jak spracowany Marian Koniuszko.