Podobno dobra promka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dobra koncepcjaSKanuj do PDF i wrzucaj! ;)

Za mały format, a za grube książki. Pewnie z połowę strony by było nieczytelneSKanuj do PDF i wrzucaj! ;)

Zamówiłem agregat malarski, zobaczymy jak pójdzie 
Rozkminiam jak z butelki zrobic lampe do świecenia w dupie ;)

Wisi na tarasienie masz żadnego ledowego halogena?

Z tych 50 watów to minimum naświetlacz by musiał mieć żebyś wiedział czy się popłakać czy zostać bohaterem domuWisi na tarasie
Mam jakąś warsztatową latarkę ledową ale ona dość słaba i krótka. Jutro chyba poszukam jakiegoś paska i profila do ledów. Dzisiaj coś tam szlifowałem ale to przy oświetleniu docelowym i niby wygląda ok, a jak zaświeciłem latarką to o muj borze![]()

Przypomniało mi się, że mam poradnik tokarza i frezera w formie pdf na dysku. W jakie miejsceSKanuj do PDF i wrzucaj! ;)
je wrzucić? Jeden ma 44MB drugi 32MBW jakie miejsceje wrzucić?
na wetransfer chyba do 2GB można za darmoPrzypomniało mi się, że mam poradnik tokarza i frezera w formie pdf na dysku. W jakie miejsceje wrzucić? Jeden ma 44MB drugi 32MB
Dziękówa.

No jak przy docelowym jest ok, to co się przejmujesz.Wisi na tarasie
Mam jakąś warsztatową latarkę ledową ale ona dość słaba i krótka. Jutro chyba poszukam jakiegoś paska i profila do ledów. Dzisiaj coś tam szlifowałem ale to przy oświetleniu docelowym i niby wygląda ok, a jak zaświeciłem latarką to o muj borze![]()

Wrzuci ktos na mega?
Wiem, że latarka słabo się nadaje do tego, może zrobię dzisiaj coś z profila alu i pasków ledowych.@hatemenow chłopie przy lampie smugowej to się załamiesz
kup sobie zwykły ledowy halogen, a latareczki ledowe do są dobre nawet do zaprawek
Przy docelowym oświetleniu może i jest ok ale jak słońce zaświeci na tą ścianę to pewnie mnie chuj strzeli i będę się wkurwiał gdy na to spojrzęNo jak przy docelowym jest ok, to co się przejmujesz.
Kinkietu tylko nie wieszaj i będzie okej.

No tak, ale dobry halogen, taki trochę większy jak na budowę wystarczy, Do tego też warto prześwitlić żółtym światłem, ono bardziej pokazuje nierównościWiem, że latarka słabo się nadaje do tego, może zrobię dzisiaj coś z profila alu i pasków ledowych.
Przy docelowym oświetleniu może i jest ok ale jak słońce zaświeci na tą ścianę to pewnie mnie chuj strzeli i będę się wkurwiał gdy na to spojrzę![]()
Honda byczku, jedno albo trojfazowa i hej.Panowie, agregat prądotwórczy potrzebny.
Jakiś konkretny, żeby betoniarkę czy inne urządzenia budowlane uciągnął ale i później na działce bez prądu dawał radę światłu i innym potrzebnym rzeczom.
Oraz żeby nie chodził jak traktor.
Podajcie coś, nie znam się na tym, może już macie coś na oku?
Co raz mniej informacji na tym Cohones jesteś w stanie otrzymać...Link, poproszę, konkretnie do zakupu..
Nic się na tym nie znam.

Snickersa?Co raz mniej informacji na tym Cohones jesteś w stanie otrzymać...![]()
Ciekawa opcja, gaz LPG i benzyna: