Hang, czytam bardzo uważnie Twoje posty...i mam Ciebie nie wyzywać od hejterów, Tobie odpuścić "dziwne ataki"? Ale Tobie wolno cisnąć Kawulskiemu jak Ci się podoba i co Ci się podoba? Bo co, bo kim jesteś i co zrobiłeś dla Polskiego mma, żeby go od pierdolącego cwaniaka wyzywać? Może wrócimy do Twojego hejtowania, bo chyba chcesz przekonać mnie i innych w dalszych postach, że w sumie to nie jesteś wielkim hejterem i nie darzysz w sumie żadna antypatią :
Pierdoli jak potłuczny za przeproszeniem Kawul. Ręcę opadają, wciska taki kit i bzdury, że nie chce mi się tego komentować. Ogólnie wywiad sprowadza się do tego, że "polaczki głuptaczki" ładujcie kasę w KSW, a nie w wyższej jakości widowska/mma z za oceanu bo inaczej (my KSW) nie zarobimy tyle ile chcemy. Acha i jeszcze dajcie się nabrać na nasze gwiazdeczki i super przeciwników dla nich ! Przepraszam za chaos w wypowiedzi, ale jestem mocno sfrustrowany tym cwaniaczkiem co wmawia wszystkim co mam robić z swoimi pieniędzmi etc. O idź Pan w Chuj z tym swoim KSW.
I co, poczułeś się urażony, bo ktoś Ci prawdę powiedział, bo ktoś zareagował na Twoje pełne kultury i poziomu wyrażanie opinii? Bo ktoś staje w obronie człowieka z którym nie trzeba się we wszystkim zgadzać, przyklaskiwać mu, ale wobec którego wypada mieć więcej szacunku i uznania? Dla mnie takie właśnie wypowiedzi jak Twoja wzbudzają reakcję wspołmierną do słów autora, choć swój poziom zachowałem nie nazywając Cię cwaniakiem pierdolącym farmazony, jak sam to uczyniłeś. Powiedziałeś a, licz się z tym,że ktoś Ci odpowie b. Sam mam wiele uwag i odmiennego zdania od K&L na różne tematy, na tym polega krytyka, którą i ja wobec nich czynię nierzadko, teksty w Twoim stylu jednak zawsze będą mnie drażnic, bo nie ma nic gorszego jak potok obraźliwych słów anonimowych internautów. Wielu z nas nie podoba się wiele spraw w ich polityce biznesu, wypowiedziach, sposobie bycia. Inni potrafią na poziomie opiniować, wyrażać swoje zdanie, niektórzy jednak chcą na siłę pokazać jacy są mocni i dosadni w gębie.
I na koniec - jak ma iść " w chuj" z tym swoim ksw, to obiecaj, że nie będziesz juz oglądał "produktu", czyli gal tego cwaniaka Kawula, olejesz i poślesz w chuj to całe ksw zgodnie ze swoimi deklaracjami. Bo chyba nie rzucasz słów na wiatr i nie chcesz być internetowym napinatorem - hipokrytą..? Bez obrazy chłopie, nic do Ciebie nie mam, ale taki poziom dyskusji i krytyki zasługuje na adekwatną krytykę. Tyle.