Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
Jebać Tüska śmiecia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolejne lata spierdolenia 
No pewnie, trzeba dać szansę rafalali.O ile w ogóle pójdę na 2 turę to planuję oddać nieważny głosKolejne lata spierdolenia
![]()

I jeden i drugi splunięcia nie warciNo pewnie, trzeba dać szansę rafalali.
![]()

I tu się zgodzę, jednak nie chcę by towarzysz tuskov miał pełnię władzy. Po prostu się cykamI jeden i drugi splunięcia nie warci![]()

Ja do niedawna też miałem taką strategię, ale im więcej dowiaduje się o jednym i drugim tym bardziej się brzydzę oddać na któregokolwiek z nich mój głosI tu się zgodzę, jednak nie chcę by towarzysz tuskov miał pełnię władzy. Po prostu się cykam
![]()

Wcześniej miał mordkę mocno podpuchniętą, obstawiam secret juice na ustawki ;)Właśnie zostałem uświadomiony że Nawrocki jest rocznik 83 a wygląda jakby miał z 15 lat więcej![]()
Ile kurwa? On jest o rok starszy ode mnie?Właśnie zostałem uświadomiony że Nawrocki jest rocznik 83 a wygląda jakby miał z 15 lat więcej![]()

Ode mnie rok młodszy a przy mnie wygląda jakby był moim ojcemIle kurwa? On jest o rok starszy ode mnie?![]()

Jeden chodził na marsze gejów, drugi naparzać się do lasu, nieźle się dobrali.

Jeden chodził na marsze gejów, drugi naparzać się do lasu, nieźle się dobrali.
![]()

Co ci jest?Jak widać po czasie, mistrz jest tylko jeden, kolejny pseudointeligent wyjaśniony przez chłopaka "bez szkoły" wystarczyło poczekać kilka tygodni
kurwa.

Sprawdzam coś tylkoCo ci jest?![]()

Co przewidziałeś?Sprawdzam coś tylko![]()

Miedzy innymi to że głos na Mentzena to głos zmarnowany, no i jeszcze kilka innych, do domknięcia przepowiedni jeszcze tylko zwycięstwo Nawrockiego.Co przewidziałeś?![]()
Nawrocki nie odjebie żadnego numeru bo nie zostanie prezydentemMiedzy innymi to że głos na Mentzena to głos zmarnowany, no i jeszcze kilka innych, do domknięcia przepowiedni jeszcze tylko zwycięstwo Nawrockiego.
Tylko boje się trochę, żeby jakiegoś numeru nie odjebal będąc prezydentem typu wojsko na ukraine, wiadomo że teraz mówi jedno, ale co zrobi to tylko czas pokaże.
Nawet nie miej nadziei.Okej okejNawrocki nie odjebie żadnego numeru bo nie zostanie prezydentemNawet nie miej nadziei.

Wciąganie czegoś w kichawe Nawrockiego na debacie uświadomiło jeszcze bardziej, że polityka to zwykłe aktorstwo i dobrze wyreżyserowany scenariusz. Nadal myśl, że masz wpływ na cokolwiekOkej okej![]()

Wciąganie czegoś w kichawe Nawrockiego na debacie uświadomiło jeszcze bardziej, że polityka to zwykłe aktorstwo i dobrze wyreżyserowany scenariusz. Nadal myśl, że masz wpływ na cokolwiek![]()