Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Za nikim. Kto by nie został prezydentem, będzie twoim oprawcą.
Tutaj chodzi żeby rudy nie miał władzy absolutnej bo wtedy twoim oprawcą będzie cała UE, a tak to Nawrocki jako prezydent będzie mógł wszystko zablokować, bążur będzie za to na wszystko się zgadzał.

Lepiej mieć jednego alfonsa niż kilkunastu.

Tutaj chodzi żeby rudy nie miał władzy absolutnej bo wtedy twoim oprawcą będzie cała UE, a tak to Nawrocki jako prezydent będzie mógł wszystko zablokować, bążur będzie za to na wszystko się zgadzał.

Lepiej mieć jednego alfonsa niż kilkunastu.
Rudy będzie miał władze absolutną. Pisałem o tym przed wyborami. Karty już dawno zostały rozdane.

Rudy będzie miał władze absolutną. Pisałem o tym przed wyborami. Karty już dawno zostały rozdane.
Z takim podejściem jakie prezentujesz to może tak być, jakim cudem ma mieć absolutną jeśli bążur nie wygra? Tak jak teraz ma absolutną, że ostatnie słowo należy jednak do Dudy?

Cytując rudego, wiesz kto będzie mu patrzył na ręce jak wygra rafau? No właśnie rafau, jego pies będzie go nadzorował ;)

Z takim podejściem jakie prezentujesz to może tak być, jakim cudem ma mieć absolutną jeśli bążur nie wygra? Tak jak teraz ma absolutną, że ostatnie słowo należy jednak do Dudy?

Cytując rudego, wiesz kto będzie mu patrzył na ręce jak wygra rafau? No właśnie rafau, jego pies będzie go nadzorował ;)
Ty chyba nie rozumiesz o czym piszę. Trzaskowski zostanie prezydentem, to nie jest trudne do przewidzenia.

Ty chyba nie rozumiesz o czym piszę. Trzaskowski zostanie prezydentem, to nie jest trudne do przewidzenia.
No to się zdziwisz.

Zastanów się co by się wydarzyło w takim kraju jak Polska gdyby polecieli w chuja z wyborami z racji przegranej tego który miał wygrać, rozpierdol.

No to się zdziwisz.

Zastanów się co by się wydarzyło w takim kraju jak Polska gdyby polecieli w chuja z wyborami z racji przegranej tego który miał wygrać, rozpierdol.
Chciałbym w to wierzyć, ale tutaj już nie ma kto i nie ma kim...

Ja tam jestem dobrej myśli, Nawrocki musi wygrać.

No cóż, czekamy na drugą turę.

Co do naiwności, pewnie trochę przeceniam nasz naród, ale porównywać nas do Rumunów to nie bardzo, nie ten mental, nie ta historia.

Wygrał już i tak duopol. Za jednymi stoją jedne zagraniczne służby, za innymi drugie. Nitras to dobry ćpun, ale nie zdziwił bym się jakby Nawrocki dostał faktycznie wsparcie na kampanię od jezuitów z Opus Dei. Niejednokrotnie zachwalał Watykan. Szkolił się za granicą jak Czask. Mimo wszystko wolałbym Nawrockiego. Czy pójdę głosować? Może tak, może nie. Uratować się możemy tylko sami. To tylko dodatkowy, zewnętrzny teatr. Jednak #bylenieczaskoski

Back