Siedem
NoLife FC
Po nokaucie w pierwszej rundzie? A co ty mnie masz za mordercę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po nokaucie w pierwszej rundzie? A co ty mnie masz za mordercę?

a to frajerzyna mała pijacka, w internecie wirażka
Analfabeta i menel w oszczanych gaciach, kozak internetowy.
Próbuje jakieś mądre tezy głosić a wiedzę to posiada o tym czy lepiej warkę czy dębowe walnąć przed śniadaniem![]()
Co ty karaluchu mi możesz powiedzieć? Jesteś poniżej Bastka w tej swojej osranej norze z której
Jeńcem to jest Krecik na izbie wytrzeźwień co weekend jak ochleje się barmańskiej w tej zagrzybiałej norze
A i tak jest nadczłowiekiem w porównaniu do obszczanego menela co po kątach wali konia, którego się własna matka wstydzi
Co ty szczochu o jakimś Braunie teraz gadasz? Nie potrafisz czytać analfabeto?
Menelowi puściły resztki nerwów przeżartych tanią wódą bo jest analfabetą i nie zna słów, których używa.
Ty menelu bezczelny, nawet twoja matka wie, że jesteś zwykłym kwasem z ulicy a tu będziesz teraz porządnego obywatela odgrywał.
Co za szczoch niemyty, tyle ci zostało, w internecie pokozaczyć, chłoptasiu.
Ja do niego kulturalnie, kiedyś z sercem na ręce i dobrym słowem, a
Co tu się kurwa dzieje?!ty lamusie frajerski, morda tam i do budy lizać grzyba ze ściany, szczochu obsrany

Jeden i drugi zdecydowanie nie powinien pisać jak mają 3 promile wyjebane.serio zbliż się do Boga, bo masz jakieś swoje demony za paznokciami, które Cię tylko ciągną w dół i ta frustracja aż się wylewa.
Sam masz 3 promileCo tu się kurwa dzieje?!
Andrzej jedzie kogoś od pijaków i jakby tego było mało, z jego strony są przytyki do obsranej nory
Prowokacja czy ki chuj?
Jeden i drugi zdecydowanie nie powinien pisać jak mają 3 promile wyjebane.
Krecik, Twój lont ma jakieś 3 cm (nie, nie chodzi o kutasa).
Żeby nie było- czyta się zajebiście.
Jak teraz @Baasteek wjedzie na pełnej i zacznie wyzywać kogoś od chuderlaków, to można temat zamykać.
.Ktoś z "redakcji" włamał mu się na konto.Co tu się kurwa dzieje?!
Andrzej jedzie kogoś od pijaków i jakby tego było mało, z jego strony są przytyki do obsranej nory
Prowokacja czy ki chuj?
Wiem nawet ktoKtoś z "redakcji" włamał mu się na konto.

Jak teraz @Baasteek wjedzie na pełnej i zacznie wyzywać kogoś od chuderlaków, to można temat zamykać.
Ty ale nie wiadomo przecieżjakieś 3 cm (nie, nie chodzi o kutasa).
Nie przedostały by się przez sito rejestracji. Chyba że jak Kasjusz.Ty ale nie wiadomo przecież
Pokaż swojego.Ty ale nie wiadomo przecież

A Ty dalej ciągniesz temat nie wiem po chuj.To nas różni, jeden jest zawsze ten sam, drugi chciał przypozować do zdjęcia.
Eot.![]()

Jaki skok na lajkiAnkieta kto wygrał bitwę:
Andrzej - lajk
67 - Bones
Niech cohones osądzi
Edit: ode mnie niemy lajk

Zrób ankietęAnkieta kto wygrał bitwę:
Andrzej - lajk
67 - Bones
Niech cohones osądzi
Edit: ode mnie niemy lajk
Taka deklasacja Andriia?Jaki skok na lajki![]()

Ok, skok ogólnie na reakcjeTaka deklasacja Andriia?![]()

Smyku spójrz na ratio komentarze - reakcje. Matematykę zostawiam tobieOk, skok ogólnie na reakcje![]()

Może jakaś zrzuta na konkretny alkohol dla chłopaków?Jutro ufc to dopiero się podpalą jak wjedzie alko i te islamskie wieprze powygrywają to dopiero będą wkurwieni.
Co nie chłopoki?