Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Lecisz na fali tego że tutaj większość jest za Braunem i masz świadomość że raczej nikt w dyskusji po mojej stronie nie stanie ale ja mam na to wyjebane, nie raz wspominałem że nie jestem jak owca i stada w przeciwieństwie do ciebie nie potrzebuje.
Frustruje cię twój wygląd? To rusz kurwa dupę w nie w internecie się próbujesz wyżyć jak zwykła ciota. Eot.
Co ty szczochu o jakimś Braunie teraz gadasz? Nie potrafisz czytać analfabeto? Czy ja coś o Braunie piszę czy o tobie jakim jesteś wstydem dla matki własnej?

1fbGMWFDakSQWv9QRjLLR4hkfwgrueen.jpg
Menelowi puściły resztki nerwów przeżartych tanią wódą bo jest analfabetą i nie zna słów, których używa.
Próbuje udawać mądrego a o polityce i świecie wie tyle ile mu karaluchy i grzyb na ścianie powiedzą bo zamiast się wziąć za życie to chleje w swojej norze i płacze jak ciota jaki to on jest pokrzywdzony przez los.

To tak w skrócie.

Takie menele jak ty też są potrzebne w społeczeństwie, jak idę ulicą z synem to pokazuję mu takich śmierdzących obsrańców jak ty i przestrzegam żeby tylko się nie stoczył do poziomu peta deptanego na ulicy przez porządnych ludzi.

Co frajerzyno? Dalej edytujesz posty po wszystkim?
Na tej stronie nie ma ani jednego edytowanego posta tłusta końska spierdolino to pierwsze a po ostatnie to życzę tobie żeby twój syn został właśnie kimś takim jak próbujesz mnie przedstawić coraz bardziej nieudolnie proporcjonalnie do wzrostu twojego poziomu frustracji z faktu że nadal nikt nie stanął po twojej stronie w dyskusji i jakoś lajków nie przybyło.

Do dzieciaka nic nie mam, to będzie kara dla ciebie jeśli się tak stanie w przyszłości, takim zakompleksionym kurwom z poczuciem wyższości nad innymi właśnie takie coś się należy, czyli karma.

Pokój śmieciu.

Chłop pisze że mi nerwy puściły, nieudolnie próbuje mnie sprowokować, obraża, wyzywa i odwraca kota ogonem, no męska pizda ze sporymi kompleksami, nic więcej, szacunek też już się skończył z mojej strony do twojej skurwiałej osoby.

Menelowi puściły resztki nerwów przeżartych tanią wódą bo jest analfabetą i nie zna słów, których używa.
Próbuje udawać mądrego a o polityce i świecie wie tyle ile mu karaluchy i grzyb na ścianie powiedzą bo zamiast się wziąć za życie to chleje w swojej norze i płacze jak ciota jaki to on jest pokrzywdzony przez los.

To tak w skrócie.
:penn:

Na tej stronie nie ma ani jednego edytowanego posta tłusta końska spierdolino to pierwsze a po ostatnie to życzę tobie żeby twój syn został właśnie kimś takim jak próbujesz mnie przedstawić coraz bardziej nieudolnie proporcjonalnie do wzrostu twojego poziomu frustracji z faktu że nadal nikt nie stanął po twojej stronie w dyskusji i jakoś lajków nie przybyło.

Do dzieciaka nic nie mam, to będzie kara dla ciebie jeśli się tak stanie w przyszłości, takim zakompleksionym kurwom z poczuciem wyższości nad innymi właśnie takie coś się należy, czyli karma.

Pokój śmieciu.
Co ty pierdolisz szczochu? Właśnie przejrzałem i prawie każdy edytowałeś i coś dopisywałeś po tym jak już odpowiedziałem.

Życzyć to ty sobie możesz czego chcesz ale rzeczywistość to nie twój alkoholowy zwid i w rzeczywistości i tak jesteś małym, obsranym szczochem odważnym w internecie.

Chłop pisze że mi nerwy puściły, nieudolnie próbuje mnie sprowokować, obraża, wyzywa i odwraca kota ogonem, no męska pizda ze sporymi kompleksami, nic więcej, szacunek też już się skończył z mojej strony do twojej skurwiałej osoby.
Szacunek od menela? Co ja próbuję przedstawić? Sam dobrze wiesz, że taki jesteś jak cię opisałem tylko alkoholowe wyparcie nie pozwala ci stanąć z prawdą twarzą w twarz.
Co tam jeszcze pofantazjujesz, szczoszku mały? Tyle ci zostało bo w realu siedzisz teraz w zagrzybiałej norze i srasz w dresy na myśl o prawdziwym życiu.

Co ty pierdolisz szczochu? Właśnie przejrzałem i prawie każdy edytowałeś i coś dopisywałeś po tym jak już odpowiedziałem.

Życzyć to ty sobie możesz czego chcesz ale rzeczywistość to nie twój alkoholowy zwid i w rzeczywistości i tak jesteś małym, obsranym szczochem odważnym w internecie.
To chyba co okulary zaparowały skoro widzisz że edytowalem posty, tylko jutro nie kasuj swoich jak dotrze do ciebie jakiego klauna z siebie dzisiejszego wieczoru zrobiłeś tłusty zakompleksiony melepeto.

To chyba co okulary zaparowały skoro widzisz że edytowalem posty, tylko jutro nie kasuj swoich jak dotrze do ciebie jakiego klauna z siebie dzisiejszego wieczoru zrobiłeś tłusty zakompleksiony melepeto.
No i czego kłamiesz frajerze? Tyle ci zostało? Zesrałeś się na miętko i tyle.

Dlatego wale post pod postem żeby mi nie pierdolił że edytuje, ale już więcej tej kurwie nie mam zamiaru odpisywać, gość ewidentnie siedzi przed lustrem i w większości opisuje swoją osobę, zwłaszcza w tematach alkoholu który namiętnie w siebie wlewa, a to czy pijesz kurwa amarene czy wódkę za 200 zł pół litra nic nie zmienia. Tłuściochowi sie w dupie pojebało i pomyślał że będzie mógł smieszkowac jak z przyjaciela swojej żony Sebastiana, taki chuj.
Koniec kina i koniec mistrzostwa dobranoc.

Dlatego wale post pod postem żeby mi nie pierdolił że edytuje, ale już więcej tej kurwie nie mam zamiaru odpisywać, gość ewidentnie siedzi przed lustrem i w większości opisuje swoją osobę, zwłaszcza w tematach alkoholu który namiętnie w siebie wlewa, a to czy pijesz kurwa amarene czy wódkę za 200 zł pół litra nic nie zmienia. Tłuściochowi sie w dupie pojebało i pomyślał że będzie mógł smieszkowac jak z przyjaciela swojej żony Sebastiana, taki chuj.
Koniec kina i koniec mistrzostwa dobranoc.
:juanlaugh:

Edytowałeś frajerzyno prawie każdy post a teraz się zesrałeś.

"Zwłaszcza w sprawie alkoholu"

:waldeklaugh:

Ty menelu bezczelny, nawet twoja matka wie, że jesteś zwykłym kwasem z ulicy a tu będziesz teraz porządnego obywatela odgrywał.
Co za szczoch niemyty, tyle ci zostało, w internecie pokozaczyć, chłoptasiu.

Po zapoznaniu się z ciekawą wymianą zdań można jedynie podsumować:

"kiedy patrzysz w Otchłań, ona patrzy na Ciebie"

:beczka:
To prawda. Zniżyłem się do poziomu tego szczura kanałowego ale to tylko dlatego, że ten analfabeta i przygłup nie rozumie innego języka. :neildegrassewhoa:

Hej hej kolego, ale to Ty jesteś pierwszym który adwersarzowi zaproponował ciągnięcie lachena.

Dlatego ja nie „dyskutuję” na tematy polityczne. Ani z rodziną, ani ze znajomymi, ani nawet z przypadkowymi robolami w robocie.
To się zawsze tak kończy
:fjedzia:
Ja nawet na temat polityczny nie zacząłem z nim bo o czym?

Jakby napisał, że Braun jest murzynem a ja bym mu napisał, że jest biały to też by się tak zesrał.
Poprawiłem go tylko w kwestii słownictwa a temu odpaliło :juanlaugh:
Hej hej kolego, ale to Ty jesteś pierwszym który adwersarzowi zaproponował ciągnięcie lachena.
Bo to cham zwykły i homoseksualista do tego.
Ja do niego kulturalnie, kiedyś z sercem na ręce i dobrym słowem, a ten mi w pierwszej odpowiedzi wyjeżdża z jakimiś menelskimi akcjami.
:matt:

O BOŻE O MÓJ PANIE, DZIĘKI CI ZA TO PO TYM CHUJOWYM DNIU. Grzegorz Braun królem Polski, spali wszystkie żydowskie wioski. A ty kurew air fryer to pewnie 3 miesiące temu nawet nie wiedziałeś kto to Nawrocki, a teraz kurwa kandydat na prezydenta, bo pis joł czy chuj cię wziął. Jakby tam jacka jaworka wstawili to też byś głosował.

Przecież to kurwa było żartem napisane. Już kurwa nie szukaj wiecznie tego złego w tym w którego przy aktualnych nastrojach najłatwiej uderzyć.

Przecież to kurwa było żartem napisane. Już kurwa nie szukaj wiecznie tego złego w tym w którego przy aktualnych nastrojach najłatwiej uderzyć.
Biedna ofiara :płacz:

Jo nie winny, jo nie wiedzioł, najłatwiej we mnie uderzyć, łeeeee

Biedna ofiara :płacz:

Jo nie winny, jo nie wiedzioł, najłatwiej we mnie uderzyć, łeeeee
Weź ciagnij kiche bo ewidentnie zrobiłeś z siebie pośmiewisko i próbujesz mnie odpalić żeby znów wyszło że to ten zły kurwa krecik, haha takiego kurwa wała.

Żyj z tym męska pizdo. Tutaj doskonale widać kto do kogo się próbuje nieudolnie dopierdolic co wystawia ci świetną laurkę, chłopca do bicia sobie w domu poszukaj lamusie i skończ na mnie szczekac bo jak się brama otworzy to się zawiniesz na pięcie i pójdziesz do domu. Jesteś tłustym zakompleksionym fizycznym miernotą i twoje smieszkowanie w internecie tego nie zmieni.
Nie cytuj mnie więcej bo nie mam zamiaru wrzucać cię do ignora w którym siedzi twój partner z sanockiego trójkąta.

Back