respect
UFC Light Heavyweight
Nie, tylko KastaA Rurzal będzie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie, tylko KastaA Rurzal będzie?
Dobra, Magda nie gniewaj się, ale w takim razie zaproszenie już nieaktualneNadal nie wiem komu będziemy obrabiali dupsko :/
Jak mam hejtować, skoro nie wiem kogo -.-
A co do terminu, to nie wiem jeszcze, więcej będę w stanie powiedzieć w tygodniu, bo w sobotę muszę być w Poznaniu bo mam zaliczenie z komentowania piłki nożnej i muszę iść na Lecha ;)
Dobra, Magda nie gniewaj się, ale w takim razie zaproszenie już nieaktualne
To zapraszamy na stadion WKS...Ej, nie moja wina, że takie mam zadanie od Pana Prowadzącego :(
Ja Ci mogę w ryj napluć słoneczkoA Rurzal będzie?
od ciebie chce cos innegoJa Ci mogę w ryj napluć słoneczko
I co kurwiaki?
Where madafaka
Siwy Dym
Może tam gdzie ostatnio? A potem i tak można zmienić miejscówkę.
Jeszcze do Si, na pizze
Cinema, sam polecałeś :D a później to nie pamiętam, bo trochę zmienialiśmy ;)Tam nie.
A gdzie byliśmy ostatnio? Cinema czy Bear/Beer bar?
No jakiś śmieć musi wjechać
To jak będziesz wcześniej to zajmij stolik w bear/beer bar albo w cinema i będzie git. Ja tym razem postaram się być na 20!Start: 20:00 (ja klasycznie będę wcześniej)
Miejsce: se ustalcie
No to mordo ja też mogę być wcześniej hłehłeDobra kutasiarze i szanowna Pani czeba jaką rozpiskę zrobić, żeby było wiadomo kogo można się spodziewać na tej chujowej gali.
Guwna karta:
@Gaara @allan77 @Booger93 @Mnichu @_Logan_ @mewson @MegasamoaN @husarz
@respect @cRe (Wy dołączycie później?)
Wielka niewiadoma:
@duubertowa (z koleżankami)
Prekurwalimsy:
@ktokolwiekchętny
Jak kogoś nie wymieniłem to niech się dopisze.
Start: 20:00 (ja klasycznie będę wcześniej)
Miejsce: se ustalcie.
Ja przy pomyślnych wiatrach niestety będę dopiero po 23. Mam nadzieję, że jeszcze będzie z kim rozmawiaćDobra kutasiarze i szanowna Pani czeba jaką rozpiskę zrobić, żeby było wiadomo kogo można się spodziewać na tej chujowej gali.
Guwna karta:
@Gaara @allan77 @Booger93 @Mnichu @_Logan_ @mewson @MegasamoaN @husarz
@respect @cRe (Wy dołączycie później?)
Wielka niewiadoma:
@duubertowa (z koleżankami)
Prekurwalimsy:
@ktokolwiekchętny
Jak kogoś nie wymieniłem to niech się dopisze.
Start: 20:00 (ja klasycznie będę wcześniej)
Miejsce: se ustalcie.
Po 22 już będziemy nakurwiać migowymJa przy pomyślnych wiatrach niestety będę dopiero po 23. Mam nadzieję, że jeszcze będzie z kim rozmawiać
Napisałem do Lamusa (też pod nasypem) odnośnie rezerwacji dla 10 osób (jak będzie więcej to się dostawkie zrobi), jak nie to uderzę do Paradiso.To jak będziesz wcześniej to zajmij stolik w bear/beer bar albo w cinema i będzie git. Ja tym razem postaram się być na 20!
To ja planowo powinienem wylądować o 19:10 na dworcu, czyly pod nasypem będę 19:20. Opierdolimy jakiegoś śmieciucha i udamy się w miejsce rezerwacji (czyli nie wiadomo gdzie jeszcze :D)No to mordo ja też mogę być wcześniej hłehłe
Pewka. Masz fb żeby mordy swoje zobaczyć?Napisałem do Lamusa (też pod nasypem) odnośnie rezerwacji dla 10 osób (jak będzie więcej to się dostawkie zrobi), jak nie to uderzę do Paradiso.
To ja planowo powinienem wylądować o 19:10 na dworcu, czyly pod nasypem będę 19:20. Opierdolimy jakiegoś śmieciucha i udamy się w miejsce rezerwacji (czyli nie wiadomo gdzie jeszcze :D)
Fb mam, ale zdjęcia mej mordy nie, bo staram się być aspołeczny w miarę możliwości. Chociaż chyba na profilu mam jakieś zdjęcia na których mnie oznaczono.Pewka. Masz fb żeby mordy swoje zobaczyć?