Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dawaj znać mocnobedzie dane znac
To spierdalajKURWA 14 KWIETNIA NIE, OSTRO MI SIE POJEBALO ALE KWIECIEN MIESIACEM, KTORY JEST PLANOWANY
NO SORY ALE JEBIE KSWTo spierdalaj
Dawaj na solo.ej kurwa w ogole nic nie napislem, ze na ksw bede, tylko odpisalem hujsarzowi, ze dam znac jak bede ty kurwiaku
No chujowo bo mi też wychodzi na to, że będę miał wyjazd za miasto i pewnie nawet nie zobaczę gali. Także przenosilbym.
Koniec kwietnia. 26-27
Czuje melanż
Tak jak pisałem na początku, niestety nie mogę. Nie będzie mnie cały weekend w mieście. Ten weekend co będzie Gaara będę dostępny jeżeli nic wyskoczy.
No tak, bo "zlot" na KSW robi się po to żeby oglądać galę.No tak nie ma freakow to nagle nikt nie ma czasu
Dzień przed sobotą? Jestem za.Dobra sportowe świry @_Logan_ , @cRe , @Mnichu, @mewson, @Gaara, @MegasamoaN, @respect, @KalasznikowMac, @Booger93, @allan77, @TYTUS, @halibut, nie wiem kto tam jeszcze, @rash? @Matszo92 (jak coś pojebałem z oznaczaniem to mam wyjebane). Przypuszczam, że większość 26go nie da rady, bo to czwartek, więc proponuję 27go (dzień po czwartku jakby ktoś nie ogarnął). Co Wy na to?