Wojna
Oplot Challenge Middleweight
Młoda, zdolna całe życie przed nią, to zawistne polaczki co udają wyluzowanych śmieszków, źle jej życzą. Ta sama sytuacja co z Lewandowskim.Anżej, coś Ty tak do tej Igi się dojebał?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Młoda, zdolna całe życie przed nią, to zawistne polaczki co udają wyluzowanych śmieszków, źle jej życzą. Ta sama sytuacja co z Lewandowskim.Anżej, coś Ty tak do tej Igi się dojebał?
No i nie domknąłNo i udana gala.Zostały dwa zdarzenia, które zamykają 3 kupony.Łącznie do wygrania 6 k.Płyniemy do portu

Jest ktoś na plus z tej gali??? @Karwantes @EvoCykniemy sobie tak
![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.gm.efortuna.pl
Jest ktoś na plus z tej gali??? @Karwantes @Evo

Niepotrzebnie szedł do tej dźwigni na nogę, gdyby kontrolował tylko z góry to by wygrał.Wszystko Gane położył, nawet Figu wszedł
ale gówno
Gane na szczęście odpuściłem grać grubo o czym pisałem wcześniej ale za to Barcelos ukrócił fajny kuponJest ktoś na plus z tej gali??? @Karwantes @Evo

No było blisko, ale w następnym meczu już all in przeciw Idze

No było blisko, ale w następnym meczu już all in przeciw Idze
Ale to na +

To chyba będzie ta Kanepi, co dzisiaj z Sabalenką ledwo wygrała, więc chyba jednak nie przeciw Idze...

Było blisko. Odkute na live

Winny sie tlumaczy, kuponu z live nie widzialem na CohonesByło blisko. Odkute na live
Jak stawiałem to kurs bym 2.30 ale zanim zakręciło to spadło

Nie widzisz tego co wstawiłem?Winny sie tlumaczy, kuponu z live nie widzialem na Cohones![]()
Tego - https://cohones.mmarocks.pl/attachments/img_20220124_112228-jpg.32220/Nie widzisz tego co wstawiłem?

Nie, Kanepi vs SabalenkaTego - https://cohones.mmarocks.pl/attachments/img_20220124_112228-jpg.32220/
Andrzej nie jestes juz godny zaufania![]()

Nie stawiam penisa, ale mam ziomka co gruby hajs robil.. ogladal kazdy meczNie, Kanepi vs Sabalenka![]()
@andrzej_t. czemu wcześniej nie widać tych perełek w temacie Inne dyscypliny(...)?No było blisko, ale w następnym meczu już all in przeciw Idze
Ale to na +
@andrzej_t. czemu wcześniej nie widać tych perełek w temacie Inne dyscypliny(...)?
Bo ja się chuja na tym znam. Będę komuś polecał coś co sam oglądam dla zabawy i później będą mnie tu jebać jak @MrRoshi@andrzej_t. czemu wcześniej nie widać tych perełek w temacie Inne dyscypliny(...)?

@Evo @Karwantes chce Wam się coś dodać? Bez analizy na pierwszy rzut okaPoleca ktoś jakieś fajne maxi kombi na walki ufc na cały luty? Dodam, że 4fun![]()
Nie chcę cię na muke ładować a bez analizy jest duża możliwość że tak będzie. Jak będę miał coś ciekawego to dam znać.Poleca ktoś jakieś fajne maxi kombi na walki ufc na cały luty? Dodam, że 4fun![]()
Bo chce sobie tak raz na miesiąc puścić właśnie maxi z ufc tylko pytanie czy to opłacalne będzieNie chcę cię na muke ładować a bez analizy jest duża możliwość że tak będzie. Jak będę miał coś ciekawego to dam znać.
Wydaje mi się że nie pierwszy raz pytasz o maxi kombi, jeśli dobrze pamiętam to uzyskałeś odpowiedź więc nie wiem jaki jest sens kilka razy pytać o to samo.Bo chce sobie tak raz na miesiąc puścić właśnie maxi z ufc tylko pytanie czy to opłacalne będzie
Na polskich bukach to nieopłacalne a w ruskie buki nie chce się pakowaćWydaje mi się że nie pierwszy raz pytasz o maxi kombi, jeśli dobrze pamiętam to uzyskałeś odpowiedź więc nie wiem jaki jest sens kilka razy pytać o to samo.
W bukmacherce najskuteczniejsze są Siingle potem duble i treble.
Jak wygrywasz to zawsze są opłacalneNa polskich bukach to nieopłacalne a w ruskie buki nie chce się pakować

Patrząc po ostatnich galach i typach ciężko wyjść na plus na polskich bukachJak wygrywasz to zawsze są opłacalne![]()