Pierre Dolain
Brutaal Lightweight
Kuponik na weekendzik
Tajki zaskoczyły, minus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kuponik na weekendzik
Roshi to mistrzuniu betbuilderaOsobiście zagrałem solo pierwszy bet i zielono, dzięki. Wydawał się najbardziej rozsądny, aż dziwne, że taki kurs dali.
Graj single albo duble ziomuś bo dobre typy dajesz!Jak zwykle kurwa.. najmniejszy upierdolil a najwyzszy jak w maselko...
Jestem zachłannyGraj single albo duble ziomuś bo dobre typy dajesz!
Tak, tylko wywal piłkę.EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
Grac?
Dobry kupon. Chyba go podkradne i też postawie heheEFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
Grac?
jebane psg już czerwona...EFORTUNA.PL
Grac?
PSG zawiodlo mnie po raz ostatnijebane psg już czerwona...
Wywaliłem Todorovic-a. On może zostać znokautowany równie dobrze w pierwszej rundzie. Jeśli ją przetrwa to wygrana po jego stronie. Mimo wszystko takiego kursu biorąc pod uwagę ryzyko nie tykamEFORTUNA.PL
Wywaliłem Todorovic-a. On może zostać znokautowany równie dobrze w pierwszej rundzie. Jeśli ją przetrwa to wygrana po jego stronie. Mimo wszystko takiego kursu biorąc pod uwagę ryzyko nie tykam
Przekrecili Meyer. SorkaEFORTUNA.PL
Sevilla..Taka taśma na dziś. @5.35View attachment 48276
Standard.. ten jeden zawsze się musi ujebać..Sevilla..
Jakie argumenty za Petroskim? W parterze Turman nie powinien dać sobie zrobić krzywdy a w stójce mocno się poprawił, dziwi mnie że z całego UFC wybrałeś akurat jego.
Turman może również poskręcać Petrovskiego tak jak zaskoczył Cirkunova.Jakie argumenty za Petroskim? W parterze Turman nie powinien dać sobie zrobić krzywdy a w stójce mocno się poprawił, dziwi mnie że z całego UFC wybrałeś akurat jego.
Ja bym przemyślał tego Kazieczkę, Bario się przyklei i może zgwałcić. Po tym kursie osobiście nie gram.
Z tego kuponu najbardziej wierze w Zang. Petroski jest na przeciwleglym biegunie. Nie robilem tu glebszej analizy, powiedzmy ze wierze iz to ugra. Innych typow albo jestem jeszcze mniej pewien, albo juz mam pograne na innym kuponie.Jakie argumenty za Petroskim? W parterze Turman nie powinien dać sobie zrobić krzywdy a w stójce mocno się poprawił, dziwi mnie że z całego UFC wybrałeś akurat jego.
Dobry kupon, powodzenia.
Jakie argumenty za Petroskim? W parterze Turman nie powinien dać sobie zrobić krzywdy a w stójce mocno się poprawił, dziwi mnie że z całego UFC wybrałeś akurat jego.
Turman może również poskręcać Petrovskiego tak jak zaskoczył Cirkunova.
Jak wyżej, ani Kazieczko ani Petroski po takich kursach. Jeden może zostać przeleżany, drugi może paść kondycyjnie.Ja bym przemyślał tego Kazieczkę, Bario się przyklei i może zgwałcić. Po tym kursie osobiście nie gram.