Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Osobiście pograłem:Delikatnie View attachment 50296
Odradzałbym ci ten zakład na Harrison. Obie zawodniczki walczyły już 2 razy i obie walki zakończyły się decyzją. Skończyć Pacheco będzie piekielnie ciężko. W tej walce są fajne kursiki na overy i to nad nimi bym się pochylił.Na sts kurs na Harrison przez TKO/KO/Poddanie @1.7
Dzięki, za uratowanie :)Odradzałbym ci ten zakład na Harrison. Obie zawodniczki walczyły już 2 razy i obie walki zakończyły się decyzją. Skończyć Pacheco będzie piekielnie ciężko. W tej walce są fajne kursiki na overy i to nad nimi bym się pochylił.
Wrzucalem PFL izydora to nie posluchales zaczynam czuc sie oczerniany na Cohones.Dzięki, za uratowanie :)
Dzięki, za uratowanie :)
Jeden kupon w plecy, szkoda ze Kaluski nie skonczyl tego w 1 rundzie. Pozostale dwa na plus
Kurwa znowu przesadzilem a bylo by tak pieknie...
Mało brakowało a Pacheco zadusiła by trójkącikiem.Kurwa znowu przesadzilem a bylo by tak pieknie...
Mało brakowało a Pacheco zadusiła by trójkącikiem.
Widze że boks ci ładnie siada a na forum nie widziałem żadnego typu
Wiem że Tybori kot jeśli chodzi o friki ale czy skończy Alberto to nie byłbym taki pewien.
Nie mam co do tego typu super izydorowego przeczucia. Mam z tylu glowy ze jesli Alberto poduma to jedyna opcja wg mnie dla niego na przetrwanie i walke z Tyborim to parter, tak jak to pokazal Arab. Jesli Alberto bedzie skracal dystan, klinczowal i kierowar walke do partetu moze to potrwac full time.Wiem że Tybori kot jeśli chodzi o friki ale czy skończy Alberto to nie byłbym taki pewien.
Dla mnie kurs nie warty ryzyka. Alberto to nie jest jakiś ogór jak na warunki frikowe.Nie mam co do tego typu super izydorowego przeczucia. Mam z tylu glowy ze jesli Alberto poduma to jedyna opcja wg mnie dla niego na przetrwanie i walke z Tyborim to parter, tak jak to pokazal Arab. Jesli Alberto bedzie skracal dystan, klinczowal i kierowar walke do partetu moze to potrwac full time.
mi tez zajebisty kupon uwalil, a moglem cashouta brac.:( pajac
Jak zawsze kupon w stylu albo grubo albo wcale Szczerze powiedziawszy żadnego z tych typów bym nie zagrał choć uważam że akurat kurs na przeciwnika Ewena nieco zawyżony. Lebout vs Amoussou też nie analizowałem ale skłaniam się leciutko ku Lebout.