Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akustyka jest z dupy na Narodowym. Poczytaj o koncertach np. AC/DC, albo zobacz na Yt. To samo. Nie ma co zwalać winy na KSW. Ale dramat jest z dźwiękiem.Nagłośnienie tej gali na żywo to był jakiś qrwa dramat...same echo i dudniące basy.
Dobra ekipa, ale niektórzy pozy jakby ich Gomorra wynajmowała :D
ten z dolu drugi od lewej ma tu konto czy to kogos syn?
kolega miszona, jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiałoten z dolu drugi od lewej ma tu konto czy to kogos syn?
@halibut żigolaku, chyba Cie widziałem z jakąś blondynką przed Narodowym, około 19stej. Nie chciało mi się podbijać ;)
Dobra ekipa, ale niektórzy pozy jakby ich Gomorra wynajmowała :D
Jakbym miał więcej czasu to bym się z Wami ustawił, ale wszystko musiałem robić na szybkości.
Pondro.
ten z dolu drugi od lewej ma tu konto czy to kogos syn?
Ciebie poznałem od razu. Widać, że chłop ze ślunska, kawałek ulanego byka z Ciebie :DTa, Gizela ode mnie z roboty. "Ta z Bieszczad". Ja Ciebie nie poznałem. Pewnie dlatego, że nie wiem jak wyglądasz ;p
Jakby te brode przesunąć na czoło to by zakryła zakola.Wyklęci
![]()
No tak, w sumie to jak wspominałem posty @kaczka41 w temacie przeróbek z Londynu zrobiły swoje i z dalsza już wiedziałem, że to Matszo
. Voranka bym chyba rozpoznał w dzień, bo często jeździ na zloty i na gale i jakieś foty się kojarzy, choć jeśli mnie pamięć nie myli, to chyba na fotach ze zlotów lub któregoś UFC Ciebie też kojarzę. Fajnie było poznać. A tak btw, chyba mi się coś pojebało, bo z dwa razy się przywitałem, ale w sumie przed 3 w nocy było i mózg już tak nie pracuje(a mój to ogólnie rzadko)
.
Następny zlot u Borna w piwnicyChciałam bardzo, bardzo przeprosić za nieobecność nad Wisłą.
Okazało się że odbiór akredytacji wiąże się z tym, że nie mogę opuszczać terenu Narodowego :/
Oczywiście jeśli będzie przewidziany jakiś inny zlot gdziekolwiek to chętnie się na to piszę bo wielu nie miałam okazji poznać a za wieloma się stęskniłam :( :*
Chciałam bardzo, bardzo przeprosić za nieobecność nad Wisłą.
Okazało się że odbiór akredytacji wiąże się z tym, że nie mogę opuszczać terenu Narodowego :/
Oczywiście jeśli będzie przewidziany jakiś inny zlot gdziekolwiek to chętnie się na to piszę bo wielu nie miałam okazji poznać a za wieloma się stęskniłam :( :*

Weż @duubertowa nie pierdziel kocopołów![]()
Dokladnie ta niemozliwosc wyjscia ze stadionu to bylo wiezienie.
Wiecej sie na takie cos nie pisze isc tak szybko na strefe fana.
My sie chociaz minelismy na Narodowym, a coz to za kolezanka szla z Toba ?![]()
Overenke, czy jak jej było.