Djuk94
Shark Fights Heavyweight

KSW 72: Romanowski vs. Grzebyk | MMA Event | Tapology
KSW 72 took place Saturday, July 23, 2022 with 8 fights at Amfiteatr Kadzielnia in Kielce, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja już nie mam zaufania do GrzebykaJesli ktos lapie Grzebyka to
Fortuna 1.52
STS 1.80
Ja tam tez jakiesgos wielkiego faworyta z niego robil nie bede ale jak kurs sie utrzyma to zagram.Ja już nie mam zaufania do Grzebyka
Kacper mało razy obalal, mial w planach to robic jako plan B z surdu, ale nie zdazyl. Jego styl to kickboxing i pewnie bedzie i tak w stojce walczyłKoziorzebski vs Meek
Kurs na Kozke 2.45
Jak bedzie obalac to latwo wygra z Meekiem ktory o tdd slyszal tyle co zabojca o kursach powyzej 1.20 :P
Jedyne co trzeba przemyslec to kondycja Koziorzebskiego ale jesli bedzie obalal i mial kontrole to sie nie zmeczy az tak bardzo i powinien ugrac na swoja korzysc te walke.
Uwazam powyzszy kurs za warty zastanowienia.
Moze tak byc ale patrzac jak slabe tdd ma meek to na bank gameplan bedzie jasny.Kacper mało razy obalal, mial w planach to robic jako plan B z surdu, ale nie zdazyl. Jego styl to kickboxing i pewnie bedzie i tak w stojce walczył
Valhalla może i ma słabe strony ale myślę że kursy są bardzo adekwatne do szans jakie mają obaj zawodnicy , przegrać z Usmanem , Fabiańskim i Mathewsem przez decyzję to nie wstyd , a ja dalej Koziorzebskiego pamiętam z tej walki z Krakowiakiem , podpadł mi ten gościu niesamowicie w tym występie jeśli chodzi o kondycję, w tym starciu nie ma co na niego stawiaćKoziorzebski vs Meek
Kurs na Kozke 2.45
Jak bedzie obalac to latwo wygra z Meekiem ktory o tdd slyszal tyle co zabojca o kursach powyzej 1.20 :P
Jedyne co trzeba przemyslec to kondycja Koziorzebskiego ale jesli bedzie obalal i mial kontrole to sie nie zmeczy az tak bardzo i powinien ugrac na swoja korzysc te walke.
Uwazam powyzszy kurs za warty zastanowienia.
Smielowski jedynie lucky punchPostawiłem na Smielowskigo i Czerwińską. Odpowiednio 2.45 i 1.75 w Sts. Co sądzicie??
Jak ta cała bukmacherka, trafisz albo nie:)Smielowski jedynie lucky punch
Widać, że masz małe doświadczenie, bo da się na bukmacherce zarabiać co miesiac. Chodzi mi np o surebetyJak ta cała bukmacherka, trafisz albo nie:)
Gram dla zabawy za śmieszne stawki. Nie wchodzę w grubsze rozkminy i nie nastawiam się na zysk. Czasem mam przeczucie i stawiam pojedyncze walki, nieraz coś wpadnie :)Widać, że masz małe doświadczenie, bo da się na bukmacherce zarabiać co miesiac. Chodzi mi np o surebety
Śmiełowski to zero parteruSmielowski jedynie lucky punch
Ale jak jebnie to może uśpić karła błyskawicznieŚmiełowski to zero parteru
Już kiedyś przyjechał portugalski ogórek i zakończył karierę ŚwiątkaSurdyn moze zapasniczo porobic, ten styl zgadzam sie efektowny ale Portugalczyka moze to zgubic otwierajac sie na obalenia ale to trzeba przeswietlic tdd Oliveiry.
Kurs dobry i to nawet na solo ;)
Kacper może wygra nie twierdze że nie jednak warto trzymać się żelaznej zasady że jeśli zawodnik ma jakiekolwiek problemy z kondycją to lepiej na niego nie stawiać.Moze tak byc ale patrzac jak slabe tdd ma meek to na bank gameplan bedzie jasny.
Zobaczymy jak to bedzie jak juz sie klatka zamknie :D
Za dużo tego morda.Ktoś coś stawia? Ja sie co raz bardziej przekonuje do Patryka Surdyna, kurs 2,41 na niego, a walczy z jakimś gościem z Portugalii, który walczy efektownie, ale widać dużo braków.
Taki kupon sobie postawiłem, co myślicie?
View attachment 41357
Tak pisz do swojego starego śmieciu. Dalej będę wklejał kupony do swojego tematu, a wypierdalać, to możesz ty. Naucz się też pisać, bo ortografia leży u ciebie całkowicie.Kacper może wygra nie twierdze że nie jednak warto trzymać się żelaznej zasady że jeśli zawodnik ma jakiekolwiek problemy z kondycją to lepiej na niego nie stawiać.
Za dużo tego morda.
Przecież on nic do Ciebie nie napisał takiego, tylko, że masz za dużo zdarzeń a sam pytałeś o zdanie. XDTak pisz do swojego starego śmieciu. Dalej będę wklejał kupony do swojego tematu, a wypierdalać, to możesz ty. Naucz się też pisać, bo ortografia leży u ciebie całkowicie.
Nawet jeżeli tak było, to chuj w to, kości zostały rzucone.Przecież on nic do Ciebie nie napisał takiego, tylko, że masz za dużo zdarzeń a sam pytałeś o zdanie. XD
Wszystko dobrze? Życie dojeżdża za mocno?Tak pisz do swojego starego śmieciu. Dalej będę wklejał kupony do swojego tematu, a wypierdalać, to możesz ty. Naucz się też pisać, bo ortografia leży u ciebie całkowicie.