Roshi
Roshi
Po tym przestrzeleniu wagi przez Ruska mam ochote na niego postawicJak z kondycją u Michaliszyna panowie? Nie mogę znaleźć świeżego materiału.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po tym przestrzeleniu wagi przez Ruska mam ochote na niego postawicJak z kondycją u Michaliszyna panowie? Nie mogę znaleźć świeżego materiału.

Nie działaj pochopnie brat. Rusek fatalna kondycja.Po tym przestrzeleniu wagi przez Ruska mam ochote na niego postawic![]()
Widziałem ten skrót z Romanowskim ale tam niewiele można wywnioskować. A co myślisz o Soldaevie z Hintzenem? Materiału też jak na lekarstwo.Michaliszyn go weźmie z palcem w dupie, Rusek średniak wzięty z kanapy, dlatego nie zrobił wagi. Polak na pewno kondycja lepsza niż hiper prospekt Bartosiński, przewalczył już kilka pełnodystansowych pojedynków, sprzed 4 lat jest dostępny skrót z Romanowskim na portalu Polsat Sport, od tego czasu jest tylko progres w każdej płaszczyźnie.
Widziałem ten skrót z Romanowskim ale tam niewiele można wywnioskować. A co myślisz o Soldaevie z Hintzenem? Materiału też jak na lekarstwo.
Tkoo :) myslalem ze to kwalifikuja jako poddanie
Śmiełowski jest dziurawy jak sito
Pejic walczył z najlepszymi

Dobre typyDe Fries przed czasem
Grzebyk
Erslan przed czasem
Michaliszyn przed czasem
Pejić
Szczepaniak
Kaszuba
Soldaev

ChujoweDobre typy![]()
Nie ma co się smiac Peijic po pełnym obozie przejechalby się jeszcze bardziej po tym całym Smielowskim..... Sam miałem Pejica i gość wygrywał lekko na pkt... Brakło kilkunastu sekund więc te śmiechu trochę niepotrzebne... I jeszcze ten tekst Polaka po walce... Wyczyszcze ta kategorie... Hehe..dobre sb
Z tej gali mocnymi typami wydają się Soldaev @1.20 i Michaliszyn @1.20.
Zupełnie nie rozumiem kursu na Borkowskiego @2.87 więc też go zagrałem. Kaszuba według mnie nic specjalnego nie prezentuje, widzę tu dużą przepaść w parterze na Korzyść Borkowskiego.
Nie to kswPietrzak 1.70