Biedroo155
BAMMA Lightweight
wczoraj chwyciłem za drobne @3,65Black Mamba wchodzimy grubo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wczoraj chwyciłem za drobne @3,65Black Mamba wchodzimy grubo
Ja raczej na chacie, ewentualnie na kawałek gali wpadnę na miasto.To Ty w moim mieście tera?Polecam browar warmia, generalnie najczęściej w aqq oglądam ksw.Beretta pub nowy jest, podobno dobry ale nie byłem.A co do ufc to jak leci o tej porze co zazwyczaj to nie obejrzysz na mieście, może w "szafa gra", ale to jest klub gdzie puszczają tylko ufc z tv nad barem i parę krzeseł na krzyż@michi972 oglądasz gdzieś na mieście dzisiejsze gale? coś możesz polecić?
Z ufc to zawsze problem, jak o naszej porze to w jakimś pubie ci odpalą kanał, a tak.Generalnie zazwyczaj na mieście to polega na tym, że wpierdalasz się tam gdzie jest miejsceW Olsztynie od urodzenia :)
Browar transmituje piłke nożną podobno.
Sprawdzę aqq jeszcze
niestety. moze ktoś wpadnie na pomysł ze zlotym biznesem.Z ufc to zawsze problem, jak o naszej porze to w jakimś pubie ci odpalą kanał, a tak.Generalnie zazwyczaj na mieście to polega na tym, że wpierdalasz się tam gdzie jest miejsce
Zobaczę, ja tera nie piję niestety i trochę nie wyjściowyniestety. moze ktoś wpadnie na pomysł ze zlotym biznesem.
sprawdzę w aqq bo tam od 18 robią. Zobaczę KEJ es i do chaty zawinę. Jak coś to wpadaj, będzie okazja aby się poznać w realu.
ok, spoko. bedzie jeszcze okazja.Zobaczę, ja tera nie piję niestety i trochę nie wyjściowy
Imo tak, stójkowo może, Kornik po tym katowaniu wagą to znak zapytaniaok, spoko. bedzie jeszcze okazja.
uważasz, że Parnasse ogarnie Kornika? Ten filmik z tłumaczeniem czemu nie zrobił walki wydaje się podejrzany. Teraz jest zregenerowany i gotywy do walki.
Przestań się wypinać, to ci nie wejdzie...Black Mamba wchodzimy grubo
wlodarze to sa na folwarkuleci na razie wywiad z włodarzami na polsat fight.
Jednak zmieniłem plany. Również w domowym zaciszu.@Biedroo155 i co puszczają tam od 19 już?
wlodarze to sa na folwarku
Wyjaśnił wieśniaka, co wygląda jak asfalt z nogami chudymi jak bocianDamian ładnie pozamiatał![]()
Myślałem, że walka potrwa dłużej i Damian zakończy w gnp ale nie tak agresywnie. Na szczęście tylko drobne poszły na czarnuchaWyjaśnił wieśniaka, co wygląda jak asfalt z nogami chudymi jak bocian![]()
i git, choc bylo nerwowodobra podwojna stawka na Du Plesisa i odrabiamy wszystko z nawiązką konkretną