KSW 34- zakłady bukmacherskie

Baton17

PRIDE FC
Lightweight
Na totomixie wygląda to tak. Na betsafe nie widziałem. Myślę, że kursy przyzwoite jak na rodzimego bukmachera. Co stawiacie?
DXR.axd

​
Bedorf, Karol 1, 12 Mcsweeney, James 4,60

Narkun, Tomasz 1,35 Barbosa, Cassio 2,70
​
Sowiński, Artur 2,0 Da Conceicao, Fabiano Silva 1,60

Saidov, Aslambek 1,70 Enomoto, Yasubey 1,90

Jewtuszko, Maciej 1,45 Kułak, Krzysztof 2,30

No ja puściłem Kornika i Sadova dodałem do tego jeszcze ufc i ładnie nawet wyszło;) w ufc dałem Andersona i Nunes a na drugim bardziej przypałowym do tego zestawu dorzuciłem main event powyżej 2,5 rundy i Holm mam nadzieje, że któryś wejdzie bo można nawet zarobić;)

serio jestescie pewni tego kornika?
why????
Nigdy nie można być pewnym, ale kurs zacny a to też jest KSW statystycznie polacy wygrywają częściej więc większe prawdopodobieństwo że akurat tak się stanie;)

jak jakis normalny buk wystawi kursy wtedy zobaczymy jak beda naprawde wygladac
bo na sts i tak nikt nie gra

Saidov to dla mnie największy pewniak tej gali KSW. Narkun, a zwłaszcza Kornik nigdy mnie nie przekonywali swoim stylem walki.

mnie McSweeney kusi
Bedorf to kloc niesamowity, jak w stojke bedzie sie bawic to moze pasc dosc szybko, szczeka Swiniego jest slaba, ale Bedorf tez jakos szczegolnie mocno nie bije
a w stojce faworyzowalbym Anglika wydaje sie bardzo mobliny jak na ciezkiego, jest dobry technicznie i eksplozywny....
po takim kursie pewno zagram

mnie McSweeney kusi
Bedorf to kloc niesamowity, jak w stojke bedzie sie bawic to moze pasc dosc szybko, szczeka Swiniego jest slaba, ale Bedorf tez jakos szczegolnie mocno nie bije
a w stojce faworyzowalbym Anglika wydaje sie bardzo mobliny jak na ciezkiego, jest dobry technicznie i eksplozywny....
po takim kursie pewno zagram
mysle ze szkoda chajsu ,skonczy sie decyzja zapewne ,jak z grahamem ,przelezenie

nie pamietam ksw, na ktorym bym wyszedl na plus :D rzuce jakims groszem na makswinie ewentualnie, ale to jakies drobniaki dla emocji

mysle ze szkoda chajsu ,skonczy sie decyzja zapewne ,jak z grahamem ,przelezenie
Bedorf po zwyciestwe nad Kita moze myslec, ze jest Cro Copem, a McSweany to jednak zawodnik MMA, a nie kickboxingu, zeby dawac sie obalac jak amator

Darujcie już sobie te sarkazmy i inne... To akurat kirasówka na wyjebce trochę(chyba ,że Kornik, Aslan albo Narkun zjebią
na wyjebce, a robisz dwa kupony, ktore moze na raz Ci spierdolic jedna z TRZECH walk, jarzysz?

Kornik nie faworytem w KSW? Dziwne. Zawsze w KSW na polaków kursy 1.10 - 1.30

Tak na szybko to na pewno Kornik, na pewno Asłan ( napisałem do ludzi z Arrachionu jak z tam formą, czy na pewno kontuzji żadnej nie ma, jak dostane odpowiedź to się podzielę).

Jewtuszko słusznie faworytem, ale żadnen pewniak.

McSweeney na unibecie spadl z 6.00 do 5.00 - kto ładuje ? :wink:

Na pewno Bedorf jest niegrywalny - dog or pass. Z KSW nic nie stawiam, nie znam zawodników.

Back