Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to samo za 5zł :)Narkun+Kornik+Aslambek
na efortunie dziś popołudniu wjechały kursy na KSW.KSW będzie na BetSafe?
jaki?Ja mam solidny dubel na tę galę i pójdzie za większy hajsik.
Mój człowiek!Witam naród wybrany. Oto dary od Unibetu. Grajcie na Kornika, Narkuna oraz Saidova póki kursy nie spadną do 1,5 1,1 1,3. Pewex miesiąca.
Witam naród wybrany. Oto dary od Unibetu. Grajcie na Kornika, Narkuna oraz Saidova póki kursy nie spadną do 1,5 1,1 1,3. Pewex miesiąca.
To Ty PussyHunter?
Napisze coś człowiek żeby lud zarobił i od razu jest wyzywany od pussy. Dlaczego ?
chyba zeby buk zarobil
Napisze coś człowiek żeby lud zarobił i od razu jest wyzywany od pussy. Dlaczego ?
chyba zeby buk zarobil
tutaj z kim trenowal Enomoto, Taisumov troche przypomina Aslambeka, to taka jego o wiele lepsza wersja
jak na 100% nie to ładuj te swoje 5zł w nich i po gali będziesz zarobionyZobaczymy czy w sobote wieczorem twój wpis będzie aktualny. Na 100 % nie.
Zgadzam się w 50%Saidov i Kornik pewno przegraja
obejrzalem kilka walk Enomoto i jest bardzo mocny
@kiras Zavurov to mistrz w zapasach i sambo, jeszcze wiekszy dzik niz Aslambek, a nie zdobyl zadnego obalenia
z kim walczy Enomoto, a z kim Aslan? zawodnicy topu UFC, byly mistrz Bellatora vs Langmany, Moksy i Acacio
Enomoto to pogromca zawodnikow z Kaukazu, a to juz wyczyn, bo nasi tam jezdza i tylko wpierdol dostaja, a on jak przegrywa to z absolutnym topem, a i z dobrymi zawodnikami daje rade
do tego przygotowania w Tiger Muay Thai z Taisumovem i innymi dzikami to tez ogromny plus
nie mowie, ze na pewno to wygra, ale ma duze szanse
polecam obejrzec bardzo dobra walka i niesamowity comeback Enomoto