Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszedłem!No to zastanawiam się nad puszczeniem po prostu Kuberskiego przed czasem + Wrzoska przez KO w pierwszej rundzie. Ciężko mi się tu widzi inne rozwiązania i raczej jak coś ma tu nie wejść to ta pierwsza runda u Wrzoska, ale myślę, że on tak jak zapowiada pójdzie od początku do przodu, a Scheffel nie lubi presji w stójce. Wydaje się to być logicznymi rozwiązaniami![]()
Morda nigdy nie lekceważ kota z faweli!!!Jak dla mnie po wazeniu najwiekszy pewniak tej gali to Wrzosek przez nokaut i to zapewne w 1 rundzie.. Scheffel wyglada jakby przybyl tutaj tylko po gotowke tak samo pozno dowiedzial sie o walce co dodaje tylko ze jest malo przygotowamy,zapewne dostal troche wiecej kasy niz za pojedynek z Bajorem, wiec vez zastanowienia wsiadl w samolot. Jezeli wyjdzie sztywny jak na wazenie i na tych zonach poprzedrzajacych to walka nie potoczy sie dluzej jak 1.20
Ten ślepy jednoooki murzynos szybko wyłapie na pizde !!Kuberski przed czasem
Wrzosek 1-2 runda
Ruchała - Formela over 3.5 rund
+ UFC - Tybura, Oliveira
Coś takiego chyba pogram. Dodatkowo można zaryzykować i dorzucić do tego win Zalewskiego i Królik i Ruffy przed czasem.
Nie mam pojecia czy wejdzie kupon ale moge zapytac skad ta ksywa? XDView attachment 113964takie cos mysle puscic
Nie mam pojecia czy wejdzie kupon ale moge zapytac skad ta ksywa? XD
Ja to samo, chyba rekord.Ale naobstawialem!!! Hajsu fchuj, juz niech betclic wypłaca lepiej
Chyba jeszcze dwa dorzuce bo mi od rana nie daja spokojuJa to samo, chyba rekord.
Taki Avatar powinieneś mieć...![]()
Chyba jeszcze dwa dorzuce bo mi od rana nie daja spokoju
Taki Avatar powinieneś mieć...![]()
TOMMI TO W 77 POWINIEN WALCZYĆ A KUBERSKI MA GABARYTY PÓŁCIĘŻKIEGOTommy Arman
Nom, szypppko poszłoKurwa, chciałem wjeżdżać grubiej w tego Bivola ale brakło jaja, więc wrzuciłem z "pewniakami" za drobne.
Pewnie, któryś z pewniaków ujebie kupon...
View attachment 114014
Zawsze mnie to zastanawiało teżEj, o co chodzi z tym polskim cardio, kurwa?
To jest jakaś kosmiczna wiedza tajemna czy jako chuj?
Złe sterydy wpierdalają? Nie może, któryś z trenerów wyjechać na zachód albo wschód i kupić wiedzę jakie sterydy trzeba żreć żeby nie oddychać dupą po 2 minutach walki?
To już się robi w chuj żałosne, zawsze to sobie tłumaczymy jakimiś wyjazdami, aklimatyzacjami, a oni, kurwa, nawet u siebie w ogródku tracą oddech przy wyjściu do klatki.
Ileż tak można? To już na zawsze tak będzie?
![]()
No i się sprawdziło. Cieszy, bo dawno nic nie trafiłem, a tutaj najbardziej logiczne rozwiązania weszły bez problemu i jakiś tam plus jest za puszczone drobne.No to zastanawiam się nad puszczeniem po prostu Kuberskiego przed czasem + Wrzoska przez KO w pierwszej rundzie. Ciężko mi się tu widzi inne rozwiązania i raczej jak coś ma tu nie wejść to ta pierwsza runda u Wrzoska, ale myślę, że on tak jak zapowiada pójdzie od początku do przodu, a Scheffel nie lubi presji w stójce. Wydaje się to być logicznymi rozwiązaniami![]()