KSW 100: Khalidov vs. Bartosiński (16.11.2024)

No to zastanawiam się nad puszczeniem po prostu Kuberskiego przed czasem + Wrzoska przez KO w pierwszej rundzie. Ciężko mi się tu widzi inne rozwiązania i raczej jak coś ma tu nie wejść to ta pierwsza runda u Wrzoska, ale myślę, że on tak jak zapowiada pójdzie od początku do przodu, a Scheffel nie lubi presji w stójce. Wydaje się to być logicznymi rozwiązaniami :kawulpokapoka:
Wszedłem!
Ale ten kuber nie wiem...

Jak dla mnie po wazeniu najwiekszy pewniak tej gali to Wrzosek przez nokaut i to zapewne w 1 rundzie.. Scheffel wyglada jakby przybyl tutaj tylko po gotowke tak samo pozno dowiedzial sie o walce co dodaje tylko ze jest malo przygotowamy,zapewne dostal troche wiecej kasy niz za pojedynek z Bajorem, wiec vez zastanowienia wsiadl w samolot. Jezeli wyjdzie sztywny jak na wazenie i na tych zonach poprzedrzajacych to walka nie potoczy sie dluzej jak 1.20

Jak dla mnie po wazeniu najwiekszy pewniak tej gali to Wrzosek przez nokaut i to zapewne w 1 rundzie.. Scheffel wyglada jakby przybyl tutaj tylko po gotowke tak samo pozno dowiedzial sie o walce co dodaje tylko ze jest malo przygotowamy,zapewne dostal troche wiecej kasy niz za pojedynek z Bajorem, wiec vez zastanowienia wsiadl w samolot. Jezeli wyjdzie sztywny jak na wazenie i na tych zonach poprzedrzajacych to walka nie potoczy sie dluzej jak 1.20
Morda nigdy nie lekceważ kota z faweli!!!

Kuberski przed czasem
Wrzosek 1-2 runda
Ruchała - Formela over 3.5 rund
+ UFC - Tybura, Oliveira

Coś takiego chyba pogram. Dodatkowo można zaryzykować i dorzucić do tego win Zalewskiego i Królik i Ruffy przed czasem.

Kuberski przed czasem
Wrzosek 1-2 runda
Ruchała - Formela over 3.5 rund
+ UFC - Tybura, Oliveira

Coś takiego chyba pogram. Dodatkowo można zaryzykować i dorzucić do tego win Zalewskiego i Królik i Ruffy przed czasem.
Ten ślepy jednoooki murzynos szybko wyłapie na pizde !!

Screenshot_20241116_065502_STS.jpg
takie cos mysle puscic

Z underdogów to czuje, że tutaj Fleminas może zaskoczyć, ogólnie to gram tylko za te promocyjne 50 od fortuny, ale ogólnie tutaj widzę trochę zbyt duże kursy na niektórych faworytów jak np. Ruchała czy de Fries, którzy pewnie ogarną ale nie mają aż takiej ogromnej przewagi. Tak samo z Kuberskim, niby powinien nastukać Kangura, ale myślałem, że Tommy Armani rozjedzie Damiana a tutaj się srogo zdziwiłem.

Kurwa, chciałem wjeżdżać grubiej w tego Bivola ale brakło jaja, więc wrzuciłem z "pewniakami" za drobne.
Pewnie, któryś z pewniaków ujebie kupon...

1731781200509.png

Ten Smielowski to jest smiech na sali.. Gala 100 jubileuszowa a gosc zadnych ciosow tylko jakies fartowne wpadki ktorych nie potrafil nawet wykorzystac... Jak narazie galanie dowozi...

Ej, o co chodzi z tym polskim cardio, kurwa?
To jest jakaś kosmiczna wiedza tajemna czy jaki chuj?
Złe sterydy wpierdalają? Nie może, któryś z trenerów wyjechać na zachód albo wschód i kupić wiedzę jakie sterydy trzeba żreć żeby nie oddychać dupą po 2 minutach walki?
To już się robi w chuj żałosne, zawsze to sobie tłumaczymy jakimiś wyjazdami, aklimatyzacjami, a oni, kurwa, nawet u siebie w ogródku tracą oddech przy wyjściu do klatki.
Ileż tak można? To już na zawsze tak będzie?
:matt:

Last edited:
Ej, o co chodzi z tym polskim cardio, kurwa?
To jest jakaś kosmiczna wiedza tajemna czy jako chuj?
Złe sterydy wpierdalają? Nie może, któryś z trenerów wyjechać na zachód albo wschód i kupić wiedzę jakie sterydy trzeba żreć żeby nie oddychać dupą po 2 minutach walki?
To już się robi w chuj żałosne, zawsze to sobie tłumaczymy jakimiś wyjazdami, aklimatyzacjami, a oni, kurwa, nawet u siebie w ogródku tracą oddech przy wyjściu do klatki.
Ileż tak można? To już na zawsze tak będzie?
:matt:
Zawsze mnie to zastanawiało też :beczka:

No to zastanawiam się nad puszczeniem po prostu Kuberskiego przed czasem + Wrzoska przez KO w pierwszej rundzie. Ciężko mi się tu widzi inne rozwiązania i raczej jak coś ma tu nie wejść to ta pierwsza runda u Wrzoska, ale myślę, że on tak jak zapowiada pójdzie od początku do przodu, a Scheffel nie lubi presji w stójce. Wydaje się to być logicznymi rozwiązaniami :kawulpokapoka:
No i się sprawdziło. Cieszy, bo dawno nic nie trafiłem, a tutaj najbardziej logiczne rozwiązania weszły bez problemu i jakiś tam plus jest za puszczone drobne.

Kurs 6.00 AKO i kurs 7.00 AKO z tego wyszedł w sumie u dwóch różnych bukmacherów.

Last edited:
Kuber i Arek przed czasem to byly petardy na ta gale... Ja juz cos tam wygralem 1250 w bazie... Ale kurwa brycz i smielowski to chyba mi zajebali kupony na 4,5 tysiaca.... Jak zwykle 1sze walki... Zawsze na zawsze buma Smielowskiego bede omijal szerokim lukiem... A brysz??? Max jeszcze 1 walka i go pogonia do babilonow

Back