GypsyKing
UFC Middleweight
To taka dwójka z plusemA jak jest twarda oprawa i ma barwione brzegi?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To taka dwójka z plusemA jak jest twarda oprawa i ma barwione brzegi?![]()
Tym bardziej gównoA jak jest twarda oprawa i ma barwione brzegi?![]()
Ilustrowane Lovecrafty to mistrzostwo świata - taki zastrzyk do klimatu w trakcie czytania, że głowa mała.Panowie, pytanie, bo tak przeglądam książki i masa jest z barwionymi brzegami, ale czy to nie kicz i za 10 lat na półce będzie lipa? I czy nie lepiej kupować klasyczne w twardych oprawach? Ewentualnie ilustrowane w środku, bardziej jak np. Lovecraft View attachment 154750
A masz może tę konkretną książkę?Ilustrowane Lovecrafty to mistrzostwo świata - taki zastrzyk do klimatu w trakcie czytania, że głowa mała.
Mam wszystkie, które do tej pory wyszły - imo nie ma się co zastanawiać. A jak chcesz sprawdzić jakość ilustracji, to na stronie wydawcy (Vesper) danej książki zawsze załączają video z prezentacją albumu.A masz może tę konkretną książkę?
Lub którąś z ilustracjami bo widziałem w Górach Szaleństwa dwa tomy też ilustrowane wydanie i tak się zastanawiam.
U mnie czeka już parę tygodni na dogodny moment. Podejrzewam że jak już zacznę to moment się wciągnęTrylogia Husycka zakończona. Dla mnie zajebiste, lubię średniowiecze a dzięki tym książkom poznałem kawał historii. Długo mi zajęło bo w trakcie czytania w ciule razy musiałem odnosić się do wikipedii i sprawdzać co czytam. Detale. Nazwy ubiorów, broni, historyczne postacie, daty, miejscowości, zamki, bitwy itd. Dużo tego do ogarnięcia. Mi się podobało. Polecam.

Trylogia Husycka zakończona. Dla mnie zajebiste, lubię średniowiecze a dzięki tym książkom poznałem kawał historii. Długo mi zajęło bo w trakcie czytania w ciule razy musiałem odnosić się do wikipedii i sprawdzać co czytam. Detale. Nazwy ubiorów, broni, historyczne postacie, daty, miejscowości, zamki, bitwy itd. Dużo tego do ogarnięcia. Mi się podobało. Polecam.
Tak. Warto.Czytał ktoś trylogię arturiańską Cornwella? Warto?
Czytał ktoś trylogię arturiańską Cornwella? Warto?