Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O, mam tego Egzorcyste, a sadohomoseksualne fantazje Barkera mam w postaci Historii Pana B. (chociaż, jeśli dobrze pamiętam, to nie było w niej nic nadzwyczajnego, za to fajne wydanie).

Może się czepiam, ale uważam, że słaby przekład tego Egzorcysty. W ogóle ta dziewczynka zachowywała się jak Bastek. A Barkera dopiero połowę przeczytałem i na razie tylko samosadogwałt, ale może się rozkręci. Podoba mi się schemat z segmentacją ścian, dobra schiza. W gierkę nie grałem.O, mam tego Egzorcyste, a sadohomoseksualne fantazje Barkera mam w postaci Historii Pana B. (chociaż, jeśli dobrze pamiętam, to nie było w niej nic nadzwyczajnego, za to fajne wydanie).
P.s.
Kiedyś była taka gra, bodajże Jericho, napisana przez Barkera, ale to było zajebiste![]()
Nie tak sobie ciebie wyobrażałem...

Jak czytałem "Strzępy" to musiałem pomijać niektóre strony, na których było opisane pedalskie ruchanie. Obrzydlistwo.![]()
O! Ty będziesz wiedział!

Optymalne tutaj:O! Ty będziesz wiedział!
Próbowałem znaleźć jakieś wydanie Żywotów i nie bardzo się orientuję.
Widzę takie co mają kilka tomów, takie co mają jeden tom, nazwy też się często różnią, znasz jakieś optymalne wydanie, dostępne i żeby zawierało to wszystko co ma zawierać?
Kurde bele, a czy tutaj widzisz, tę która byłaby tym czego szukam, którą sam byś sobie kupił?Optymalne tutaj:
Scaife Viewer | Σόλων
scaife.perseus.org
A jak potrzebowałem do źródeł, to korzystałem z tego dwutomowego Ossolineum.
Tylko pierwszy tomKurde bele, a czy tutaj widzisz, tę która byłaby tym czego szukam, którą sam byś sobie kupił?
Skończyłem właśnie Monte Christo, choć był to audiobook dostępny na YT. Niesamowita przygoda! To było kilka dnia w innym świecie. Polecam wszystkim.
Skończyłem właśnie Monte Christo, choć był to audiobook dostępny na YT. Niesamowita przygoda! To było kilka dnia w innym świecie. Polecam wszystkim.

Tylko ostrożnie z tym żebyś sobie na święta sióstr godlewskich nie przyzwał do salonu

Szalonego Araba?
Szalonego Araba?

Skąd to?
No, od szalonego Araba.Skąd to?
Mordo, on od dawna nie żyje, prawda?No, od szalonego Araba.

Od takiego zielonego w pokoju mój znajomy zwariował. Uważaj, uważaj...