lugasek
UFC Middleweight
Tak, ale raczej nie wszystkie. Chyba na 10 tomie skończyłem z tego co widzę.A czytales Jo Nesbo, serie o Harrym Hole? To jest kurwa piekne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, ale raczej nie wszystkie. Chyba na 10 tomie skończyłem z tego co widzę.A czytales Jo Nesbo, serie o Harrym Hole? To jest kurwa piekne![]()
Ale ebook, seriooo :PDzięki za informację, Wirusa przeczytałem zaraz po premierze i nie mogłem się doczekać kontynuacji.
Zaraz kupuję ebooka!
Teraz wyszla nowa czesc, ale nie dorwalem sie do niej jeszcze. Najlepszy bohater kryminalny moim zdaniem. Wyrazisty, z wlasnymi problemami, nie jakis praworzadny glina bez wad.Tak, ale raczej nie wszystkie. Chyba na 10 tomie skończyłem z tego co widzę.
Oczywiście, kupiłem niedawno Kindla i jestem bardzo zadowolony.Ale ebook, seriooo :P
Obejrzałem kilka odcinków i jakoś mi nie podszedł, bo trochę się różni od książki.Oczywiście, kupiłem niedawno Kindla i jestem bardzo zadowolony.
A wracając do tej serii , to widziałeś serial?
https://cohones.mmarocks.pl/threads/książki.1156/page-11?thepost=473358#post-473358Potrzebuje pomocy, w jakiej kolejności zacząć Wiedźmina? Mam 8 tomów.
![]()
Wielkie dzięki.https://cohones.mmarocks.pl/threads/książki.1156/page-11?thepost=473358#post-473358
Sezon burz polecam raczej zalutować na koniec.
To jest komplet czy są jeszcze jakieś ? Zapowiada się na więcej części ?Potrzebuje pomocy, w jakiej kolejności zacząć Wiedźmina? Mam 8 tomów.
![]()
Jakieś korzyści dla kupujących ebooki?Ryje. Co prawda za darmo nie mogę załatwić ale ci co kupują u mnie dużo mogą być zainteresowani empik premium. Dobry biznes to jest zwłaszcza jak się wykupi na rok. Różne mieliśmy projekty i akurat ten jest spoko w porównaniu do niektórych. Dużo rabatów i szybko się może zwrócić. W sumie to najwięcej można zaoszczędzić na darmowym kurierze. Niektórzy mieszkają na wypizdowie to by mogło podejść.
Darmowy dostęp do tysięcy ebooków z katalogu empikGO.Jakieś korzyści dla kupujących ebooki?
Super, tylko drogo tam macie, zamówię z taniaksiazka.plKtoś czekał?

Ja tam nikogo nie indoktrynujęSuper, tylko drogo tam macie, zamówię z taniaksiazka.pl
![]()
. Gdzie chcecie kupujcie.

Ty a nie masz jakichś info na temat Malazańskiej Księgi Poległych ? Dałem dupy i nie kupiłem całej serii jak była dostępna a teraz nigdzie nie ma już w sklepach, powinni chyba jakiś nowy nakład wypuścić skoro się rozeszło a tu od paru lat ciszaJa tam nikogo nie indoktrynuję. Gdzie chcecie kupujcie.
biedaki
Nie no żartuję. Obojętnie mi gdzie kupisz ważne, że się czyta na cohones
Nie wypuszczą bo nie ma licencji, Erikson się obraził na Polskie wydawnictwo i ma nas, że tak powiem w dupie.Ty a nie masz jakichś info na temat Malazańskiej Księgi Poległych ? Dałem dupy i nie kupiłem całej serii jak była dostępna a teraz nigdzie nie ma już w sklepach, powinni chyba jakiś nowy nakład wypuścić skoro się rozeszło a tu od paru lat cisza
A które cię interesują?Ty a nie masz jakichś info na temat Malazańskiej Księgi Poległych ? Dałem dupy i nie kupiłem całej serii jak była dostępna a teraz nigdzie nie ma już w sklepach, powinni chyba jakiś nowy nakład wypuścić skoro się rozeszło a tu od paru lat cisza
Przepływy Nocy (tom 5)A które cię interesują?
Przyplywy nocy sprzedałem za 390 zł w marcu. Jak trafisz w granicach 200zl to warto brać, bo zawsze możesz odsprzedać drozej.Przepływy Nocy (tom 5)
Myto ogarów (tom 8)
Pył snów (tom 9)
Okaleczony Bóg (tom 10)
Oczywiście w tych nowych wydaniach.
Ja pierdole jakie ceny. A da się je dostać w normalnych cenach, np. po angielsku ?Przyplywy nocy sprzedałem za 390 zł w marcu. Jak trafisz w granicach 200zl to warto brać, bo zawsze możesz odsprzedać drozej.
W angielskim przekładzie to bez januszowania, 50-60 zł za tom. Jak czas cię nie goni to polecam zakupy na bookdepository,com z amerykańskim vpn(często promocje 30-40%).Ja pierdole jakie ceny. A da się je dostać w normalnych cenach, np. po angielsku ?
Jakieś followup do pytania i odp. ?A które cię interesują?

Myślisz, że to taka prosta sprawa?Jakieś followup do pytania i odp. ?![]()
Nie, nie napewno nieMyślisz, że to taka prosta sprawa?