Kryptowaluty

Edit: jeszcze kilka dni temu grzmiałeś o największych wzrostach niedługo, coś się zmieniło?
:mamed:
Czemu edytujesz Kurwiu jak już posta napisałem!? Żebym nie widział...
:jimcarrey:
Lada dzień wszystko ruszy z kopyta... Zobaczysz parę dni czy tygodni obsuwy niewiele zmienia, no chyba że jebiesz dźwignia x100
Nie bez powodu ETFy się pojawiają... słuchaj co mówią ale patrz co robią..
:deniro::smileyyy:

Czemu edytujesz Kurwiu jak już posta napisałem!? Żebym nie widział...
:jimcarrey:
Lada dzień wszystko ruszy z kopyta... Zobaczysz parę dni czy tygodni obsuwy niewiele zmienia, no chyba że jebiesz dźwignia x100
Nie bez powodu ETFy się pojawiają... słuchaj co mówią ale patrz co robią..
:deniro::smileyyy:
ja w ogóle nie słucham i nie czytam o krypto szczególnie w takich momentach, artykuły pisane pod panikę bądź euforię, szkoda zdrowia psychicznego trzeba patrzeć na wykres i jak reagują coiny na strefy czy przebijają czy odbijają się
Edit: pisałem w trakcie jak kleiłeś odpowiedź

Oj żółwik wszedłem w to zanim wszedłeś w to Ty.
:juanlaugh:
kazdy by tak napisal zeby nie odpalic... :boystop:
zmieniaj avatar szybko.. na
giphy.gif

kazdy by tak napisal zeby nie odpalic... :boystop:
zmieniaj avatar szybko.. na
giphy.gif
wstrzymaj konie kowboju wrzuciłem w to jak pisałem 100$ a liczę chociaż na powtórzenie ostatniej korekty czyli na 6,9 dolara
:muttley:

Last edited:
Jebnie dziś wszystko czy to tylko delikatna korekta? I nie mówię tutaj o rynku krypto bo on tylko podąża za ruchem giełdy. Na giełdzie za to podobno sraczka przez chiński startup AI DeepSeek i jego efektywność finansowa względem OpenAI co sprawiło że ludzie zadają sobie pytania jak bardzo przeszacowana jest wartość całej amerykańskiej giełdy

Jebnie dziś wszystko czy to tylko delikatna korekta? I nie mówię tutaj o rynku krypto bo on tylko podąża za ruchem giełdy. Na giełdzie za to podobno sraczka przez chiński startup AI DeepSeek i jego efektywność finansowa względem OpenAI co sprawiło że ludzie zadają sobie pytania jak bardzo przeszacowana jest wartość całej amerykańskiej giełdy
no nvidia już 10% w dół na premarkecie ładnie leci

:jon:

Kupuj kiedy inni się boją... Ja dokupuje :fjedzia:

Zwykła realizacja zysków
:fjedzia:
A te info o DeepSeek to podkładka, przecież po to ktoś kupił nvidię na dole by sprzedać na górce a nie trzymać do usranej śmierci.
Sprzeda-spadnie-odkupi taniej, a zysk do kieszeni. Tak rynek działa.
Reszta to plotki dla takich jak my malutkich.

a nie mówiłem...?
:juanlaugh:
grubasy zarobiły i możliwe, że już odkupiły na korekcie 1:1

różnica w skarpetę

Czy już jutro nvidia cudownie odbije??? Czy zejdą jeszcze jedno pięterko w dół do 103$ ?

:robertmakeup:
1738004369677.png

Last edited:
@Roshi tak z ciekawości, czemu akurat pepe wybrałeś na tego memcoina, który ma osiągnąć "sukces"? Wybór na chybił trafił wśród innych czy wiara w jakieś założenia?

Back