Kryptowaluty

Ban?

Ale juz powazniej - warto zwrocic uwage ze atak na konto google spowodowal dostep do danych przechowywanych/synchronizowanych do chmury (tutaj do generatorow kodow autoryzujacych drugiego poziomu). To tak jakby backup dysku dać hakjerom.

A przeciez tam mozesz miec zdjecia swojego malego stanu na koncie, ktorym cie potem ktos moze szantazowac, bo przeciez za to jest ban na cohones XD No chyba ze sam ktos sie tym chwali publicznie XD

Ban?

Ale juz powazniej - warto zwrocic uwage ze atak na konto google spowodowal dostep do danych przechowywanych/synchronizowanych do chmury (tutaj do generatorow kodow autoryzujacych drugiego poziomu). To tak jakby backup dysku dać hakjerom.

A przeciez tam mozesz miec zdjecia swojego malego stanu na koncie, ktorym cie potem ktos moze szantazowac, bo przeciez za to jest ban na cohones XD No chyba ze sam ktos sie tym chwali publicznie XD
huehie jaki tam ban, bo to jedno konto człowiek ma? zwłaszcza posiadając żonę, to byłoby samobójstwo przecież
:awesome:

Ciekawe z tymi kodami z authenticatora, ja akurat używam tego od Microsoftu. jakoś nigdy nie miałem i nadal nie mam przekonania do używania softu tylko jednej firmy.

huehie jaki tam ban, bo to jedno konto człowiek ma? zwłaszcza posiadając żonę, to byłoby samobójstwo przecież
:awesome:
Acha, czyli niepełna deklaracja podatkowa! Oszukujo!

Ciekawe z tymi kodami z authenticatora, ja akurat używam tego od Microsoftu. jakoś nigdy nie miałem i nadal nie mam przekonania do używania softu tylko jednej firmy.
Sekurak said:
W fotkach ofiara miała zdjęcie poufnego kodu, umożliwiającego dostęp do jej portfela kryptowalut. Kurtyna. Konto zostało błyskawicznie oczyszczone. $450000 wyparowało (porfel kryptowalut Exodus)
Książkowo to do chmury powinnismy wysylac dane ktore samemu zaszyfrowalismy...

Palentirowi uciekło sporo %, polecam serdecznie za 30min otiweraja
trzeba pierwszą pozycję na palancie zrobić, a na korekcie SP500 dorzucić do pieca konkretniej, bo ta spółka może polecieć jak szalona

Duże korpo nigdy same nie wychodzą z inicjatywą, żeby komuś rozwiązać problem (jeśli ktoś wychodzi z inicjatywą to pośrednik, któremu się za to płaci). Chłop nie zauważył, że ktoś za niego zgłosił "formularz"?
Przycierasz wtedy, gdy akurat nie patrzysz w lusterko #life

Łatwość z jaką można stracić kryptowaluty to jeden z głównych powodów, dlaczego nie są one masowo adoptowane jako środek płatniczy.
Najlepsze jest to, ze technologicznie na papierze to wszystko jest superbezpieczne, ale w praktyce jednak nie - człowiek, pierdyliard warstw zabezpieczen nie zastapi paranoicznej podejrzliwosci XD

nastepna luna.. gowno jebane na podstawie ktorego robia cbdc.. nie naszczalbym na to gdybym mogl :jimcarrey:
Nie tylko na wzór xrp, również algo się ponoć łapie i jeszcze jakiś coin z tym iso, nie byłoby xrp wymyślili by coś innego, jaki masz na to wpływ? Żaden, ale wpływ na kupno/sprzedaż xrp już tak, ja liczę na przystanek 3,6-3,9 to zrzucam 80% z zostawionej połowy. 20% na jakiś chuj wie co,
na comparic pisali ostatnio o 320$ za jeden xrp :beczka:

ta część, która przeszła na eth na razie na minusiku, co to eth odjaniepawia.

Właśnie sobie zdałem sprawę że mam jakieś grosze w BATach na upholdzie, które teoretycznie można na coś przekonwertować? Przy tych kwotach to pewnie jedyny sens klikania jest na coś z wysokim ryzykiem? BATów nie liczyłem nigdy jako kryptowalut, a raczej jak punkty na ORLENie, ale jakbym kupił 0,0000000000000000000000000001 BTC to już bym mógł dumnie twierdzić na karnawałowych przyjęciach, oczywiście przycinając cygaro, że mam kryptowaluty hehhehehe

Właśnie sobie zdałem sprawę że mam jakieś grosze w BATach na upholdzie, które teoretycznie można na coś przekonwertować? Przy tych kwotach to pewnie jedyny sens klikania jest na coś z wysokim ryzykiem? BATów nie liczyłem nigdy jako kryptowalut, a raczej jak punkty na ORLENie, ale jakbym kupił 0,0000000000000000000000000001 BTC to już bym mógł dumnie twierdzić na karnawałowych przyjęciach, oczywiście przycinając cygaro, że mam kryptowaluty hehhehehe
Jakie kurla grosze.. jak tyle BATow przeslalem...
:jimcarrey:

skąd miałeś info co to palantir
oni coś dla wojska z ai robią, ja się spóźniłem i nie wziąłem

Edit: ciężko wejść w te technologiczne hity, bo nie robią korekt za bardzo, a zapierdalają jak oszalałe w górę,
ale to są tak pojebane akcje, że za pięć lat po kilka tysięcy $ mogą być warte, przy inflacji i tak dalej, bo zapotrzebowanie na chipy do AI tylko wzrośnie a nie spadnie
Tesla (TSLA) shares drove 8% higher, logging the strongest performance in the S&P 500, following reports of a strong first day of orders in China for the carmaker's updated Model Y electric vehicle (EV). The refreshed sport utility vehicle (SUV) is expected to become available in U.S. and European markets within several months. In addition, Morgan Stanley analysts predicted that Tesla stock could reach as high as $800 per share in the coming year.

xrp ath, druga paczka sprzedana, zostało 30% portfela z xrp
z21293518AMP,Arkadiusz-Jakubik.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: AKK

Saylor jest typowym naciągaczem ulicy, wg on ma taką misję i ktoś bardzo gruby za nim stoi. Wystarczy wejść na historię jego zakupów... Za dużą kasę w szczytach a nic nie sprzedaje, normalnie gość miałby likwidację z 10 razy na ostatniej bessie, bo jedzie na dźwigni chyba x2. Widocznie ktoś mu szybko na dołkach portfel dolarami ładuje żeby mu pozycji nie polikwidowało bo to się nie spina. A te zakupy na twicie wg mnie po to by na górkach ulicę zanęcić.

Back