Kryptowaluty

ile daja % za stakowanie CRO i na jaki okres.
@respect ?
stejkować teraz coiny to chyba samobójstwo, rynek w rozkwicie i możliwe, że szybkim przekwicie, ile trzeba czekać na unstaking, miesiąc? Akurat rynek się załamie a nie zdążysz wyjąć i będziesz płakał,
chyba, że planujesz na kolejną bessę z coinami zostać
:awesome:

stejkować teraz coiny to chyba samobójstwo, rynek w rozkwicie i możliwe, że szybkim przekwicie, ile trzeba czekać na unstaking, miesiąc? Akurat rynek się załamie a nie zdążysz wyjąć i będziesz płakał,
chyba, że planujesz na kolejną bessę z coinami zostać
gdybym chcial porady inwestycyjnej to bym o nia zapytal... :beczka:

rozumiem, że kolekcjonujesz wirtualne monetki, ok,
ja w tym siedzę by wyciągać zyski
:gabi_much_love:
do szczytu przynajmniej pol roku wzrostow. przynajmniej.. takze wyjdz na zero z tych swoich przehodlowanych pozycji i nie dyskutuj... :fjedzia:

do szczytu przynajmniej pol roku wzrostow. przynajmniej.. takze wyjdz na zero z tych swoich przehodlowanych pozycji i nie dyskutuj... :fjedzia:
No nie, bo sell in may and go away, to już mniej niż pół roku
:beczka:
ale widzę, że grzyby dodają pewności siebie i wiary, to dobrze

ufff może w końcu wyjdę na zero z tego polecanego przez żółwia shitcoina,
w którego wpakowałem całe 70$
:gabi_much_love:
to jeden z tych przehodlowanych
hammaya-relaxed.gif

wtedy sie w trading bawilem.
Ufff a już myślałem, że zacząłeś na poważnie to traktować, rynek krypto i tak dalej,
bo ja osobiście uważam, że 100% zarobku na depozycie na szitkojnie, bo to jest szitkojn, nie ukrywajmy, czysta spekuła,
to zajebisty strzał i warto wtedy wyjąć przynajmniej swój wkład, by spokojnie spać a co zarobi dalej to czas pokaże.
Chyba, że się mylę to mnie popraw.

Wydaje mi się, że teraz możemy mieć taki mini rajd pod zaprzysiężenie Trumpa a w okolicy samego zaprzysiężenia spadki na zasadzie „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”. Nie wiem czy na 2-3 dni przed nie wyjdę sobie do jakiego stablecoina. Oczywiście mogę się chuja znać i będzie dokładnie na odwrót :beczka:

Wydaje mi się, że teraz możemy mieć taki mini rajd pod zaprzysiężenie Trumpa a w okolicy samego zaprzysiężenia spadki na zasadzie „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”. Nie wiem czy na 2-3 dni przed nie wyjdę sobie do jakiego stablecoina. Oczywiście mogę się chuja znać i będzie dokładnie na odwrót :beczka:
zależy jakich wyników oczekujesz, po ath to my już wszyscy się chuja znamy tak naprawdę ;)
zależy od pierwszego grubego hamulcowego

krypto kryptom :) ale kurwa mać wzrost 4500% na akcji w rok czasu... Z 9$ na 417
View attachment 117844
aaa jeszcze mozna sprobowac swoich sil w akcjach np.
ja tam przygladam sie nVidia, bo teraz jest zrzut kart na rynek a mieli problem z plynnoscia wiec dobrze dla nich ale jak znowu sie boom zrobi to akcje wypierdola ladnie
Screenshot_20250103-181918.png

Back