ninja
Vale Tudo Championship
Nie lepiej było z 5 razy tym obrócić?
W sumie nigdy nie byłeś na stracie więc nie poczułeś.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie lepiej było z 5 razy tym obrócić?
nie tylko w ETH laduje kapuste od latNie lepiej było z 5 razy tym obrócić?

Pożycz coś na wieczne oddanie.nie tylko w ETH laduje kapuste od lat![]()
nie ja u ryta robie kurlaPożycz coś na wieczne oddanie.

Ryt płaci tylko w złocie. Nie chce dać w krypto.nie ja u ryta robie kurla![]()
bo krypto trzyma dla siebie.. przedsiebiorcza bestiaRyt płaci tylko w złocie. Nie chce dać w krypto.

Wszędzie fajnie gdzie nas nie ma.fajnie w tym Portoryko?
takiemu laikowi jak ja ktory nie byl po za europa co bys doradzil gdybym chcial troche pozwiedzac swiat?Wszędzie fajnie gdzie nas nie ma.
Mi się podoba, zwłaszcza jako legowisko zimowe.
Czasami wrzucam zdjęcia i opisy w dziale „Rocks Trening -Góry , rekreacja…” z drobnych wędrówek po tamtejszych górach .
Jak zaczniesz realizować zyski z krypto to cały świat stanie się dla ciebie otwarty i w zasięgu ręki.takiemu laikowi jak ja ktory nie byl po za europa co bys doradzil gdybym chcial troche pozwiedzac swiat?
Jak zaczniesz realizować zyski z krypto to cały świat stanie się dla ciebie otwarty i w zasięgu ręki.

Chuj.. pytałem serioJak zaczniesz realizować zyski z krypto to cały świat stanie się dla ciebie otwarty i w zasięgu ręki.

To co napisałem to nie jest takie z dupy wzięte. Aby spokojnie podróżować potrzeba czasu, zdrowia i pieniędzy.Chuj.. pytałem serio![]()
Po takiej, niezasłużonej, obeldze ja bym mu nic nie powiedział...To co napisałem to nie jest takie z dupy wzięte. Aby spokojnie podróżować potrzeba czasu, zdrowia i pieniędzy.
Aby tutaj nie zaśmiecać, a masz chęć kontynuować temat to przenieśmy ten wątek do działu z podróżami (wywołaj mnie tylko do tablicy/oznacz mnie)
Na pełnej kurtyzanie w ten 2025 rok

Ale ta żaba w zbroi to jest bodajże inne PEPE
O zniesieniu KYC to możesz sobie jedynie pomarzyć. Trump nigdy nie zrobi ruchu, który by tak mocno zaszkodził bankom, bankom inwestycyjnym czy, kolokwialnie rzecz ujmując, całemu Wall StreetCzekam, aż tego huja Trampa wybiorą, to może zacznie wymuszać na fletach z uni hojowiejskiej ścisnięcie pizdeczki i odpierdolenie się od od dobrych mordeczek kryptowalutowych, ktorzy sztywniutko i charakternie hodluja i trejdują swoimi coinami. Niech zniosą pierdolone KYC to będzie można wbijać cwela bankom, US i KASowi srasowi. Może te marzenia spełnią się.
Nie koniecznie by musiał przez to szkodzic wall street. Aczkolwiek, fakt - zniesienie kyc to mrzonki, chociaz w celu zachęcenia dodatkowych kowalskich do zakupów można by tymczasowo pod przykrywką walki z komuną europejską mozna by próbować. Co ciekawe to on jako 1 je zatwierdził, ale to co odpierdziela się u nas i w europie to sam wiesz zresztą gdy chcesz wypłacić z giełdy grubasa sylwestra suszka, jaka to patologia.O zniesieniu KYC to możesz sobie jedynie pomarzyć. Trump nigdy nie zrobi ruchu, który by tak mocno zaszkodził bankom, bankom inwestycyjnym czy, kolokwialnie rzecz ujmując, całemu Wall Street
Pamiętam jak u ś. p. Suszka wypłacałem kiedyś 50k robiąc ewakuację, chłopie mordęga, pity z dwóch lat, komedia.Nie koniecznie by musiał przez to szkodzic wall street. Aczkolwiek, fakt - zniesienie kyc to mrzonki, chociaz w celu zachęcenia dodatkowych kowalskich do zakupów można by tymczasowo pod przykrywką walki z komuną europejską mozna by próbować. Co ciekawe to on jako 1 je zatwierdził, ale to co odpierdziela się u nas i w europie to sam wiesz zresztą gdy chcesz wypłacić z giełdy grubasa sylwestra suszka, jaka to patologia.
Cała miesięczna wypłata wrzucona w krypto? Fiu fiuPamiętam jak u ś. p. Suszka wypłacałem kiedyś 50k robiąc ewakuację, chłopie mordęga, pity z dwóch lat, komedia.
tę drobnicę 50 k to wypłacałem kontrolnie sprawdzając czy suszko jest wypłacalny, żeby później nie byłoCała miesięczna wypłata wrzucona w krypto? Fiu fiu

50k to na waciki...Cała miesięczna wypłata wrzucona w krypto? Fiu fiu

A po polsku?jakie jest APR na CRO na Crypto.com?![]()
Kuzyn nawet jak wpłacał to musiał im Pita pokazać. Suszek był dość gorliwy w ALM, ale o dziwo mozna tam dalej robić trejdy na samych kryptowalutach. U jankesów nawet tego nie można było.Pamiętam jak u ś. p. Suszka wypłacałem kiedyś 50k robiąc ewakuację, chłopie mordęga, pity z dwóch lat, komedia.