Kryminalnie

Na mazowszu 29 latek zabił dziadków. Co ciekawe kilka lat temu jego ojciec zabił jego matkę i podpalił zwłoki. Dostał tylko 25 lat.

Francja. 9-latek żył 2 lata w samochodzie.

Prokurator Nicolas Heit na konferencji prasowej 10 kwietnia powiedział, że chłopiec był "blady, wyraźnie niedożywiony i nie mógł chodzić" z powodu długotrwałego siedzenia.

Według BFM sąsiedzi mówią, że chłopiec "zniknął z dnia na dzień", a jego nieobecność para tłumaczyła problemami psychicznymi dziecka i odesłaniem go do rodziny zastępczej. 43-letni ojciec podczas przesłuchania miał przyznać, że dziecko było w samochodzie od listopada 2024 roku, a on dwa razy dziennie przynosił mu wodę i jedzenie. Tłumaczył, że obecnie mieszka z 37-letnią partnerką i dwiema córkami w wieku 10 i 12 lat

Jak ustaliła stacja BFM chłopiec został przesłuchany w szpitalu przez wyspecjalizowanych śledczych. 9-latek miał im powiedzieć, że partnerka ojca "nie chciała już, by przebywał w ich mieszkaniu". Wyjaśnił, że chciała "zamknąć go w szpitalu psychiatrycznym" i w jego ocenie ojciec nie miał innego wyjścia, niż umieścić go w samochodzie. Chłopiec przez wiele miesięcy oddawał mocz do butelek i załatwiał się do worków na śmieci. Powiedział śledczym, że ostatni prysznic brał pod koniec 2024 roku, a w mieszkaniu był w 2025 roku, gdy reszta rodziny wyjechała na wakacje.

Prokuratura nie stwierdziła, by istniały dowody na to, że chłopiec zmaga się z problemami natury psychicznej i nie znaleziono żadnych danych medycznych, które by to potwierdziły. W 2024 roku uczęszczał do pierwszej klasy szkoły podstawowej, a jego "postępy w nauce były doskonałe". Siostra 9-latka zeznała śledczym, że chłopiec "zniknął" dwa miesiące po rozpoczęciu roku szkolnego. Placówka dostała od ojca informację, że jego syn będzie kontynuował naukę w innym miejscu.

Ciekawe aktualizacje

-Rodzina Celeste wczoraj oficjalnie poprosiła o wyrok śmierci dla D4vida.

-adwokaci muzyka wycofali się z jego bronienia.

Canal Plus zamyka w więzieniu 82 letnia Urszulę Dudziak.

Polsat zaczyna robić wywiady z mordercami.

Gruby ten 2026 rok.:frankapprove:

Last edited:
Śmierdzi coś ten mąż strasznie. Akurat tego dnia co zaginęła, facet odkręca jej koło w samochodzie, co za przypadek. :frankapprove:

Last edited:
Cholera puściłem sobie teraz na kilka sekund ten wywiad z tym co zabił 2 kobiety.

A kobieta od wywiadu- nie mogłeś się lepiej ukryć :brainoverload:

Polsat odpowiada na zarzuty o pokazywanie wywiadów z mordercami na YouTube.

- Pokazujemy ich historię po to, by lepiej zrozumieć okoliczności zbrodni i to, jak myśli człowiek, który dopuścił się tak strasznych czynów.

Taka ciekawostka ten program powstał już z dobre 7 lat temu, ale obecnie mało kto ogląda TV i zrobiło się głośniej gdy po latach zaczęli wrzucać odcinki na YT.

Dziwne że przypierdzielają się o wywiady, a do filmów i seriali opowiadających o seryjniakach nikt nie piętnuje.

Dziwne że przypierdzielają się o wywiady, a do filmów i seriali opowiadających o seryjniakach nikt nie piętnuje.

Bo to jednak dla wielu końcowo aktorzy na planie.

Choć chyba kręcenie filmowych części Piły i serii Potwory na Netflksie do dziś budzi kontrowersje u wielu ludzi.

Ja sam widziałem tylko Piłe 1 i odpuściłem resztę części. Za mocne gowno. Piła szczerze to naprawdę nie wiem po co powstaje i kto to ogląda XD

Tak w ogóle to w świecie seriali na dobre jestem maks takie 5 lat bo wcześniej nigdy w nich nie siedziałem, przerzuciłem się bo filmy dziś są biedne a i seriale krótkie co mi pasuje i tak się zastanawiam jaka była atmosfera przy kręceniu serialu Dextera na świecie.

Swoją drogą świetny serial.

on to chyba jej nic nie zrobił takie mam wrażenie jak go słucham. Istnieje też taka możliwość, że przez ciągłe branie wypłukany jest z jakichkolwiek emocji. Coś jak hazardzista.

Sa 3 wersje - samobojstwo najprawdopodobniej w morzu, a jesli tak to nawet za 3 miechy zwloki gdzies wyplyna.

Maz ja zabił albo mega pech ze trafil sie jaki inny gwlaciciel-morderca.

Tak czy siak ten maz nawet jesli nie zabił to okrutnie zawalił sprawe zostawiajac ja samemu po 18 na tej ławce gdzie sam mowil ze była zaplakana i roztrzęsiona. Do tego przez niego straciła samochód bo facet zniszczył jej opony.

W fakt.pl powiedzieli, ze rodzina nie chce znać tego męża i nic dziwnego, bo jesli to nawet nie on to w cholere przyczynił sie do jej smierci.

Back