user_usunięty
UFC Middleweight
Oglądamy UFC w
Ja trening mamKtoś w piątek w platinum w palzie będzie ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja trening mamKtoś w piątek w platinum w palzie będzie ?
Kurde, ja idę na 17.0 bo muszę być jak najwcześniej w domu jak to możliwe. Wieczór mi nie pasi:(pytanie gdzie może bym wyrobił na Krk wieczorem. :D
Ale dojebałem tabatę na rowerku i potem 20 minut walk z cieniem. Dobrze trenerze krasnoludzie @Masu ?
Z boku to się zawsze tak wydajeZobaczymy postępy w sobotę. Mam nadzieję, że będzie mniej ludzi bo chcę do stacji dorzucić szybkościówki na workach. Ostatnio byłem bardzo niezadowolony z waszego zaangażowania.
Wrzućcie jakieś filmiki z treningów!Z boku to się zawsze tak wydaje

Z boku to się zawsze tak wydaje
Ja od początku, ale jestem ćwierć Marasa i pół VickaNic się nie wydaje-po pierwszych dwóch okrążeniach zaczęliście korzystać z kettla 12 kg
Będą będą. SpokojnieWrzućcie jakieś filmiki z treningów!
Pewnie każdy chciałby zobaczyć @Masu próbującego trafić Micziego, albo legendarne obrotówki @MysticBęben![]()
Ja od początku, ale jestem ćwierć Marasa i pół Vicka
Ostatnio byłem bardzo niezadowolony z waszego zaangażowania.
Tylko dla wtajemniczonychlegendarne obrotówki @MysticBęben![]()

Nic się nie wydaje-po pierwszych dwóch okrążeniach zaczęliście korzystać z kettla 12 kg

64-65Spoko, powoli schodzę z waga :) to moze do wiosny będziemy mieli porównywalna wage :)
tak btw to ile teraz masz kg ?
Ale wyróżniam Marasa za napierdalanie piłką. Widać że ma spore pokłady ukrytej agresji
Za mała. W gym parku są fajne sprzety do tego, plus opona do przerzucania chyba z BizonaZałatw młot do napierdalania w tę oponę, to wtedy zobaczysz :D
Za mała. W gym parku są fajne sprzety do tego, plus opona do przerzucania chyba z Bizona
Szkoda. Zawsze chciałem się poczuć jak Fedor w Starym Oskole
Buehehe
Sorry, zamknięta grupa. Tak w skrócie to moja fotka jest częścią ekspozycji "Sport w Nowej Hucie" Baaardzo niekorzystna fotkaCo tu było?

Rugby czy kibicowska?Sorry, zamknięta grupa. Tak w skrócie to moja fotka jest częścią ekspozycji "Sport w Nowej Hucie" Baaardzo niekorzystna fotka![]()
Głupi. RugbyRugby czy kibicowska?
Piszesz "Sport w Nowej Hucie". Od razu pomyślałem o maczetach, Polacy mają wielkie tradycje w szermierceGłupi. Rugby

Później. W Hucie byłem tylko na derbach z gumiorami. Nudno, zimno, chujowo.Piszesz "Sport w Nowej Hucie". Od razu pomyślałem o maczetach, Polacy mają wielkie tradycje w szermierce
Ale my tu gadu-gadu, a chujowa fotka sama się nie obśmieje. Zapodaj!
Który rok?Później. W Hucie byłem tylko na derbach z gumiorami. Nudno, zimno, chujowo.
Musiałbym poszukać ale pomiędzy hmm 2004-2008 dużo tego nie było. Mam piękna fotkę z derbow na Kałuży ale za dużo mord do zamazywaniaKtóry rok?
Tylko takie cuda znalazłem.Musiałbym poszukać ale pomiędzy hmm 2004-2008 dużo tego nie było. Mam piękna fotkę z derbow na Kałuży ale za dużo mord do zamazywania