Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

Rozpierdala mnie narracja jakoby te wszystkie dawno wymarłe choroby miały wrócić przez szalonych anryszczepionkowców, którzy nie wierzą w naukę i myślą że w szczepionkach są chipy Microsoftu.
Ani słowa o tym, ze swoim kovidowym terrorem i zmuszaniem ludzi do udziału w eksperymencie medycznym obniżyli zaufanie do wszelkich szczepionek. I to do takiego stopnia, że każdy dziesięć razy się zastanowi zanim pozwoli sobie zrobić jakiś zastrzyk (mimo, że pewnie 99% tych preparatów jest względnie bezpieczna).
Oczywiście, dupa cicho jest o nieszczepionych na nic Ukraińcach i dzikusach z krajów w których lekarzom ucina się głowy na rozkaz lokalnego szamana.

Jazda z kurwami

IMG_20250403_191806_673.jpg

To jest dramat kurwa... Czy nasz zjebany kraj dalej nie wie co się dzieje z covidioza? Przy pl sądach to się będzie ciągnęło dekadami :d

To te patyczki szury sobie do mózgów wkładały? To by wiele wyjaśniało :suchykarol:

Miałem ten wymaz przed operacją, i tutaj cytat pielęgniarki :
"jak ja to mówię, do mózgu"

Niestety musiałem go zdobić bo bym nie miał wejścia na salę operacyjną.

Dlatego covidianie tak nienawidzą Brauna i tych, którzy nie dali się zrobić w chuja.
Nie ma żadnego innego powodu bo nikt nikomu babci nie zabił.

Tylko to.

Gt0lljvXcAEpR1A
Też tak uważam. Odwaga bycia suwerenną jednostką. Ci, którzy jej nie mają, mogą się bronić właśnie w taki sposób - atakując, zwalając odpowiedzialność za jakieś wydarzenia, stany itp. O ironio - zwalają odpowiedzialność, bo sami jej nie potrafią przyjąć - za swoje życie.

Back