szplin
Vale Tudo Open
Zaczęło się sranie po rajtach. Do pustego łba nie dociera, że szczepienie nie chroni przed zachorowaniem.
Ale murzynów chce nawpuszczać. Pewnie sami wyszczepieni przyjeżdżają.
Jak im się to klei w tych tuskowych łbach?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zaczęło się sranie po rajtach. Do pustego łba nie dociera, że szczepienie nie chroni przed zachorowaniem.
Nie wiem. Tak samo jak niezaszczepieni Ukraińcy. Dziecko nieszczepione i wielki dramat, dorosły bez aktualnej dawki i cicho. To jest granie na emocjach.Ale murzynów chce nawpuszczać. Pewnie sami wyszczepieni przyjeżdżają.
Oni mają naturalne wyhodowane przeciwciałaAle murzynów chce nawpuszczać. Pewnie sami wyszczepieni przyjeżdżają.

Chyba kurwa na mózgOni mają naturalne wyhodowane przeciwciała![]()
tak jak ci wszyscy popaprańcy z popisu i przystawek.a wszystko to od parzenia się z małpamiOni mają naturalne wyhodowane przeciwciała![]()

www.polsatnews.pl

To te patyczki szury sobie do mózgów wkładały? To by wiele wyjaśniało
Wiem właśnie. Moja jak szła rodzić to też jej to robili bo nie było wstępu.Miałem ten wymaz przed operacją, i tutaj cytat pielęgniarki :
"jak ja to mówię, do mózgu"
Niestety musiałem go zdobić bo bym nie miał wejścia na salę operacyjną.
Też tak uważam. Odwaga bycia suwerenną jednostką. Ci, którzy jej nie mają, mogą się bronić właśnie w taki sposób - atakując, zwalając odpowiedzialność za jakieś wydarzenia, stany itp. O ironio - zwalają odpowiedzialność, bo sami jej nie potrafią przyjąć - za swoje życie.Dlatego covidianie tak nienawidzą Brauna i tych, którzy nie dali się zrobić w chuja.
Nie ma żadnego innego powodu bo nikt nikomu babci nie zabił.
Tylko to.
![]()