B
billmurray
Guest
no i nie podoba mi się pan, panie schwarzenigger.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Nawet samotni jaskiniowcy się szczepią na kofida foliarzu![]()
Niewiarygodnym absurdem jest że człowiek nie ma możliwości sprawdzić składu czegoś co aplikuje mu się do organizmu.
A w tym czasie zutylizowali 160.000

www.polsatnews.pl
Przecież to lepsze niż "Wojna światów" poprowadzona przez WellesaNieźle ich tam pogrzało
![]()
Jedno nowe zakażenie. Kraj w lockdownie
Od północy we wtorek na trzy dni nowozelandzki rząd wprowadził ścisły lockdown po wykryciu jednego nowego przypadku zakażenia koronawirusem. To pierwsze zakażenia bez zidentyfikowanego źródła od ponad 6 miesięcy.www.polsatnews.pl
Czyli w przyszłym roku 78 z 79, którzy umarli będzie zaszczepionych trzema dawkami ale nie czwartą, która nie jest luksusem tylko na prawdę ratuje życie?View attachment 25129
W komentarzach jest wyjaśnione, że tych 78 co nie wykonało 3 dawek, byli według naszych jeszcze aktualnych wytycznych w pełni zaszczepionymi 2 dawkami .
Tylko w PEŁNI zaszczepiony jest bezpieczny.Czyli w przyszłym roku 78 z 79, którzy umarli będzie zaszczepionych trzema dawkami ale nie czwartą, która nie jest luksusem tylko na prawdę ratuje życie?
a kiedy jest się w pełni zaszczepionym?Tylko w PEŁNI zaszczepiony jest bezpieczny.

Pytanie czy #zdąży?Tylko w PEŁNI zaszczepiony jest bezpieczny.
To precyzyjnie reguluje rozporządzenie.a kiedy jest się w pełni zaszczepionym?![]()

Zawsze wiedziałem, że Kałowicz to wyjątkowej klasy śmieć. Sprzedajna szmata.
Nie zmienia to faktu że jest sprzedajną męską prostytutką. Każdy kto pracuje dla telewizji nią jest.Pierdolisz. Napisałeś w takim tonie jakby co najmniej do swoich hot dogow na stacji dokładał dawke szczepionki ekstra. Nie napuszczaj na niego. Poza tym kto się przezywa sam się tak nazywa
![]()