Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

medonet
:werdum:

jakiś link to tych badań i kto je sponsorował?
:awesome:

Piewca prawdy z onetu przybył by nas zbawić
<gif z tym mapetem co mu pioruny z rąk idą>

Poprzednie badania wykazały jednak, że częstość występowania rzadkich powikłań kardiologicznych jest wyższa po niektórych szczepionkach przeciw COVID-19. Na przykład, zgłaszano przypadki zapalenia mięśnia sercowego i osierdzia po szczepionkach opartych na mRNA, takich jak preparat Pfizer/BioNTech

Nowe badanie potwierdza te wyniki, ale co ważne, nie zidentyfikowało nowych niepożądanych działań związanych ze szczepieniem przeciw COVID-19 i wskazuje, że korzyści ze szczepienia przeważają nad ryzykiem.

:beczka:

cytaty z

GUA9D1ZWEAAbaCJ.jpg

Skandal! Koleś wygral 200m "chory" na covid! Naraził 80tys ludzi! Dalej próbują prać mózgi amebom:waldeklaugh:

Skandal! Koleś wygral 200m "chory" na covid! Naraził 80tys ludzi! Dalej próbują prać mózgi amebom:waldeklaugh:
pisałem w temacie IO, zamknąć stadion i robić lokdałn
:triggered: :awesome:

Ciekawe jakby był zdrowy jaki wynik by wykręcił

Prawda, ale są jeszcze lekarze z holistycznym podejściem i do takich trzeba się kierować. Leczący przyczynę, a nie objawy.
nigdy Brachu nie pakuje wszystkich do jednego wora.. nawet przy tym gownie z jakim przyszlo mi zderzyc sie na zachodzie poznalem normalnych arabusow ktorzy przyjechali do innego swiata pracowac na swoja rodzine, oni nie przyjechali tu zerowac na socjalu tylko zapierdalac

w chuju miałem I żyłem normalnie, żadnych kaganców, zakazów, nakazów, szczepionek, te testy na ludziach i ten cały eksperyment społeczny, ja pierdole, matrix... przyszedł Putin, najechał Ukrainę i tyle było po wielkiej pandemi

tfu

Back