Miskatonic
Vale Tudo Championship
"Global health"
Kim są "we"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"Global health"
Jak to, on i ty XDKim są "we"?
Wszystko jest w porządku, rzeczywiście czasem pisze się z dużej, ale to zależy do kogo mówisz XDDokładnie
p.s.
ale żeby "ty" tak z małej
Wszystko jest w porządku, rzeczywiście czasem pisze się z dużej, ale to zależy do kogo mówisz XD
#musiałem
Zdaje się, że od momentu jak wszyscy niezasczepieni wymarli na wariant omega mamy spokójCzasem tylko wchodzę w ten temat żeby sprawdzić czy ocaliliśmy ten świat i wszyscy zyją. Na zdrowie.
Największy przekręt "na babcię" jaki widziało nasze pokolenie.Ale co zarobili miliardów to im nikt nie zabierze To była jednorazowa okazja na taki wyskok. W tym pokoleniu takie masowe szczepienia już nie przejdą. Trzeba czekać na kolejne pokolenie nicniewiedzących.
Taką właśnie praczkę mózgów zrobili ludziom a wielcy inteligenci i oświeceni dali się zrobić w chuja szklanemu ekranikowi jak dzieci.
Dzieci wierzą w to co widzą w telewizji.
I dlatego tacy ludzie nienawidzą Brauna.
Nie chodzi o żadną Rosję czy teorie spiskowe.
On pokazał wszystkim, w trakcie tego cyrku, że dają się robić w chuja i tego mu nigdy nie wybaczą ci co skakali kiedy najebany Szumowski mówił hop
Ja też miałem wiele razy rację, bo wyczuwam fałsz z kilometra, ale jak chcesz widzieć jeszcze więcej i czuć się jeszcze lżej to musisz porzucić chęć wiecznej racji.Do dzisiaj jak widzę pajaca, który się spruł do mnie w sklepie, że nie noszę maseczki to mnie ręka świerzbi i zadaje sobie pytanie dlaczego wtedy mu nie wyjebalem?