Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Świetne pokazy - na mnie największe wrazenie zrobił pokaz karate
Głupio się przyznać ale rozwalił mnie ten koles z zielonym pasem-tak wywjał biodrami ..jakby tanczył :P
Co do kamer to jeszcze chyba byli z mmanews.Sporo ludzi ogólnie z mma tv-nie miałem pojęcia ze tyle osob tam robi :P .Yagiel ale musisz przyznac ze zamotał sie redakor mma tv a L&K to wyjadacze-nikt ich nie zagnie ;-)
Po pytaniach zadawanych przez inne osoby moglem poznac, ze to ktos z cohones - kto ? :)
Głupio się przyznać ale rozwalił mnie ten koles z zielonym pasem-tak wywjał biodrami ..jakby tanczył :P
Mnie bardziej zaszokowało to,co on potem na siebie przyjmował:D
Co do Kułaka to faktycznie dziwny koleś.
.Yagiel ale musisz przyznac ze zamotał sie redakor mma tv a L&K to wyjadacze-nikt ich nie zagnie ;-)
no aż mi się chłopaka szkoda zrobiło. ale trzeba też przyznać, że pyta o to, o co większość fanów by się chciała zapytać:)
zgaduj ;)
K&L,ktorzy swoja droga,chyba troche za bardzo pocisneli pana z MMA TV.
Yagiel ale musisz przyznac ze zamotał sie redakor mma tv a L&K to wyjadacze-nikt ich nie zagnie ;-)
pyta o to, o co większość fanów by się chciała zapytać:)
Czy ja mam byc gosciem z niskim głosem? :)
Jakie to było pytanie i co odpowiedzieli K&L? :)
btw: A obecni na debacie to mnie skojarzyli ? :)
Yagiel byśmy się dogadali ale przyszedłem na konwent z dziewczyną i nie chciałem byś się poczuł jak 5 koło u wozu :P Ale nastepnym razem widze trzeba to jakoś zorganizować.
btw: A obecni na debacie to mnie skojarzyli ? :)
teraz to mało kto jak mnie zobaczy, pomyśli,że mam sympatie wobec pogaństwa,satanizmu i goregrindu :D