ketraab
KSW Welterweight
Gotowi na kolejne podwyżki prądu?
Fico wczoraj zablokował dostawy energii na Ukrainę...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gotowi na kolejne podwyżki prądu?

Polacy też sprzedają mieszkania.Taki inside news.
Mojej babci obecna opiekunka jest z wukrainu. Normalnie pojechała miesiąc temu na "ruską" część wukrainu sprzedać mieszkanie i teraz wczasy na Krymie.
Ale tak zadłużajmy kraj dalej xD
![]()
Zgadnij kto pierwszy wyskoczy, z wystawionym ozorem, że za darmo będzie teraz wysyłać prąd na UkrainęFico wczoraj zablokował dostawy energii na Ukrainę...
![]()

BOLZGA!!!Zgadnij kto pierwszy wyskoczy, z wystawionym ozorem, że za darmo będzie teraz wysyłać prąd na Ukrainę![]()
tą 3-cia bym przyjal bez wizy do Wroclawia pod dach

Niby nierzady się zmieniają a u władzy dalej słudzy narodu UPAińskiegoZgadnij kto pierwszy wyskoczy, z wystawionym ozorem, że za darmo będzie teraz wysyłać prąd na Ukrainę![]()

Ale wiadomo zły Putin zaatakował Ukraińców bo mu się nudziło![]()
Wiadomka, zbrodnie wojenne są spoko ale tylko jak strzelamy do ruskich cywilówBo Ukraina to narodowościowy mix. Pewnie strzelali, bo nie byli pewni czy Ci ludzie są za nimi czy Ruskimi.

A po xuj ? Dobry ruski to martwy ruskiTeraz mnie taka myśl złapała. Czemu w Polsce nie wiem jak w innych krajach od dekad jedynie co widzimy w TV to jak Putin otwiera wielkie drzwi, albo tą jego wielką konferencje raz do roku.
Czemu w polskiej TV w ogóle nie istnieją obrazki z rosyjskiej dumy albo jakieś wypowiedzi rosyjskich polityków.
Zastanawiało Was to kiedyś?
Podobnie jak dobry ukr to martwy ukr.A po xuj ? Dobry ruski to martwy ruski
Nie wiedziałem że tu są ruskie onuce i wyborcy faszysty braunaPodobnie jak dobry ukr to martwy ukr.
A to tylko jedna z naszych zalet.Nie wiedziałem że tu są ruskie onuce
Wiem że ruskie kurwy są wszędzie . Nawet przez ekran śmierdzi cebuląA to tylko jedna z naszych zalet.