Konflikt Rosja-Ukraina

Dlatego będę powtarzał to jak Mantrę. To są takie same kurwy jak rosjanie, a Polska zamiast pomagać powinna zamknąć granicę i strzelać do nich wszystkich jak do kaczek.
Niestety media wyprały ludziom mózgi i spoleczeństwo Polskie myśli, że Oni walczą za Europę (hahahhaha), a prawda jest taka, że ukraińcy to są najwięksi tchórze w historii konfliktów. Nigdy nie doszło do takiej dezercji. Ja się im wcale nie dziwię bo kto by chciał oddawać życie, że państwo, które Cię rucha na każdym kroku i jest rządzone przez oligarchów ale Ci niewdzięczni dezerterzy teraz chodzą po Polsce i pierdoła jakieś słava ukraina. Zobaczycie, że za 10 lat Ukraina bd dużo większym problemem dla Polski aniżeli sama rosja.

Teraz mnie taka myśl złapała. Czemu w Polsce nie wiem jak w innych krajach od dekad jedynie co widzimy w TV to jak Putin otwiera wielkie drzwi, albo tą jego wielką konferencje raz do roku.

Czemu w polskiej TV w ogóle nie istnieją obrazki z rosyjskiej dumy albo jakieś wypowiedzi rosyjskich polityków.

Zastanawiało Was to kiedyś?

Teraz mnie taka myśl złapała. Czemu w Polsce nie wiem jak w innych krajach od dekad jedynie co widzimy w TV to jak Putin otwiera wielkie drzwi, albo tą jego wielką konferencje raz do roku.

Czemu w polskiej TV w ogóle nie istnieją obrazki z rosyjskiej dumy albo jakieś wypowiedzi rosyjskich polityków.

Zastanawiało Was to kiedyś?
A po xuj ? Dobry ruski to martwy ruski

Back