Konflikt Rosja-Ukraina

coś Ci nie wyszło, bo maciora w życiu prezydentem nie będzie a na syna ubeckiej kurwy z wywalonym ozorem polecisz głosować i z ekstazą będziesz spoglądał na fotki z jego wizytacji w wojsku

Oho!

Nie wolno na Antoniego cokolwiek napisać bo Szplinowi od razu żyłka zaczyna pulsować !

:DC:

po 45' hamerykanie powinni zrobić nuklearną zimę na wschód od Lwowa kiedy była okazja i ZSRR nie miało jeszcze atomu.

Byłby spokój w europie po dzis dzień

Lepiej było oddać cała wschodnia i środkowa Europę Stalinowi.

po 45' hamerykanie powinni zrobić nuklearną zimę na wschód od Lwowa kiedy była okazja i ZSRR nie miało jeszcze atomu.

nie no, ten atom co na Hiroszime, to powinien wlecieć na berlin, tak dla pewności że przegrali
:tiphatb:

A ten drugi z Nagasaki to wiadomo że na moskwe
:tiphatb:

Ja miałem zaczynać swoją przygodę z WOTem, ale niestety w tym czasie rzucali ich na pandemię a ja szanuje swoje zdrowie to mi przeszło. Miałem też dwóch braci ciotecznych w Wocie, jeden trep drugi oficer i się nasłuchałem jaj wielu.
Aczkolwiek jak będą warunki dobre w ujęciu ogólnych wielu aspektów to z chęcią pójdę do WOTu. Bardzo lubuje się w wspomnieniach i historii KOP'u przed wojennego, niczym powieści akcji co tam się odpierdalało :benny: :tysoncoffe:

Zapomniałeś dopisać coś o Rudym i jego puszczalskiej żonie

:suchykarol:
po prostu, żałosne jest nabijanie się z dudusia gdy jest się orędownikiem zastąpienia go trzaskowskim
no ale zawsze możesz zakrzyczeć to wrzucaniem Macierewicza i suchym żartem o jebaćpis

Zamiast odjebać Pattona i pilnować swoich naukowców żeby nie sprzedali info o atomie w imię dziwnego altruizmu to mogli xD
Anedgota, że w miesiące po wojnie trzymali chociażby resztki Wermachtu na mobilu, żeby w razie W lecieć na wschód na pełnej.

po prostu, żałosne jest nabijanie się z dudusia gdy jest się orędownikiem zastąpienia go trzaskowskim
no ale zawsze możesz zakrzyczeć to wrzucaniem Macierewicza i suchym żartem o jebaćpis

Żałosne to jest bronienie PiSu.

Na każde śmieszkowanie z Pisu wrzucasz coś o Tusku albo teraz o Trzaskowskim.

Duda to człowiek kompletnie bez kręgosłupa, nawet Mały Kaczor, śp. prezydent miał większa charyzmę.

Czyżby już w marcu przyszły temat roku Mmayhem vs Szplin????

inba-cejrowski.gif

Back