Konflikt Rosja-Ukraina

Tak dawno się nie interesowałem konfliktem, że wchodzę na ukraińskie mapki na TG, a tu się okazuje, że po ofensywie ukraińskiej ruskie ścierwa mają jeszcze więcej terenów zajętych
:damjan:
Człowieku to jeszcze nic. W odmętach internetu na niektorych tematach o wojnie domowej w bylym zsrr ludzie piszą ze ta ofensywa to zajebiscie poszla i najważniejsze ze ruskie stracili wojsko :tellmemore:

Niektorym tak oczy ukrem zarosły ze nic do nich nie dociera.

Człowieku to jeszcze nic. W odmętach internetu na niektorych tematach o wojnie domowej w bylym zsrr ludzie piszą ze ta ofensywa to zajebiscie poszla i najważniejsze ze ruskie stracili wojsko :tellmemore:

Trzeba też pamiętać, że jak rosja robi ofensywę to ginie więcej rosjan, a jak ofensywę prowadzi ukraina to ginie więcej rosjan :awesome:.

Trzeba też pamiętać, że jak rosja robi ofensywę to ginie więcej rosjan, a jak ofensywę prowadzi ukraina to ginie więcej rosjan :awesome:.

Przecież wszystkie ofensywy robią ruscy, bo Ukraińcy to to samo co ruscy :p
Dlatego na tej wojnie wszystkie ofiary to ruscy, poza polskimi, białoruskimi, litewskimi, nibylandzkimi ochotnikami.

To ci sami, którzy ruskich trolli i onuce widzą nawet we własnej lodówce. Medialna indoktrynacja przesiąknięta propagandą i manipulacją zryła im totalnie berety. Co najsmutniejsze, taka jest większość społeczeństwa. Dosłownie jak sekta; nic do nich nie dociera.

Napewno stare

To, że pomoc humanitarna jest rozkradana na dużą skalę to fakt.
To, że należy być krytycznym do takich filmów to też fakt: pytać się co to za sklep, gdzie, czy przygraniczny czy w głębi Ukrainy, jaka to data. Porównać ceny z danego okresu w Polsce tych produktów i na Ukrainie- jeżeli masz marżę odpowiednią to może to być nielegalnych handel przygraniczny, tak jak piszą w komentarzach.
Podejrzane jest to, że ma duże ilości produktów extra też, których się zwykle nie wrzuca do humanitarki.

Ale wiem, wiem. Trzeba wierzyć we wszystko w sieci, tylko ukrofile są debilami które chcą coś weryfikować. Prawdziwy Polak, logicznie myślący powinien łykać wszystko co jest wrzucone w mediach.

To, że pomoc humanitarna jest rozkradana na dużą skalę to fakt.
To, że należy być krytycznym do takich filmów to też fakt: pytać się co to za sklep, gdzie, czy przygraniczny czy w głębi Ukrainy, jaka to data. Porównać ceny z danego okresu w Polsce tych produktów i na Ukrainie- jeżeli masz marżę odpowiednią to może to być nielegalnych handel przygraniczny, tak jak piszą w komentarzach.
Podejrzane jest to, że ma duże ilości produktów extra też, których się zwykle nie wrzuca do humanitarki.

Ale wiem, wiem. Trzeba wierzyć we wszystko w sieci, tylko ukrofile są debilami które chcą coś weryfikować. Prawdziwy Polak, logicznie myślący powinien łykać wszystko co jest wrzucone w mediach.
Dziękujemy za wysłanie zgłoszenia
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.

A to nie prawda, co piszą ludzie w komentarzach, że Ukraińcy przyjeżdżają i kupują duże ilości towaru na handel w naszych przygranicznych, jak my u Niemców?

I jeżeli to prawda wszystko z filmu to powiedz chociaż co to za sklep, z jakiej miejscowości?.

to dziecko w ciele wieprza z dostępem do prochow
giphy.gif

Pamiętam jak z rok/pół roku temu pisałeś, że u was tam wszystko jak leci z biedronek wykupują.
Poszukaj komentarza, bo ukrainiec nie pamięta jak zwykle i się zesrał.

Pamiętam jak z rok/pół roku temu pisałeś, że u was tam wszystko jak leci z biedronek wykupują.
Poszukaj komentarza, bo ukrainiec nie pamięta jak zwykle i się zesrał.

Dobra. Czyli Rychu uważa, że to nie z pomocy humanitarnej ale pewnie normalnie kupione?
Czyli mamy to samo zdanie?

Mógł to napisać. Uznałem,że podziela poglądy typa z filmiku bo nie umieścił komentarza odpowiedniego.

W dupie mam atencyjne kurwiszcze co chce byc na siłe kontrowersyjne ze idzie pod prąd
tobie proponuje to samo
zdechnie bez atencji

Która część jest kontrowersyjna w mojej wypowiedzi?
Serio dla Ciebie jest takie kontrowersyjne poddawać w wątpliwość treści z neta?

Jak dla mnie szokiem jest to co wrzucił Siwy - informacje, że masz świadomość iż moge mieć rację(w kwestii weryfikacji wiesz, że mam rację)

Zresztą, z Tobą taka dyskusja. Coś się nie zgadza z Twoją wizja, więc by przykryć to, że nie umiesz merytorycznie rozmawiasz pójdziesz w jakieś bluzgi, tak jak Siedem idzie w jakieś elaboraty pseudopsychologiczne.
A wystarczyło by pokazać, że masz jaja a nie jesteś imbecylem i powiedzieć "Nie zgadzam się w Twojej wypowiedzi z tym a tym, ponieważ...".
Ale widać to dla Ciebie zatrudne więc musisz zrobić "Kurde, on ma rację, nie mam argumentu...a, napisze, że się zesrał"

Dobra. Czyli Rychu uważa, że to nie z pomocy humanitarnej ale pewnie normalnie kupione?
Czyli mamy to samo zdanie?

Mógł to napisać. Uznałem,że podziela poglądy typa z filmiku bo nie umieścił komentarza odpowiedniego.
takie małe pytanie , nie myślisz że marnujesz swoje życie? może lepiej znaleźć sobie hobby, może dziewczynę , zacząć żyć zamiast siedzieć w piwnicy i pykać posty całymi dniami. Szczególnie że większość ludzi tutaj tobą gardzi/ignoruje

zanim mi powiesz jakie masz wspaniałe życie i jak je spędzasz wspaniale ja ci powiem że napisałeś 9209 komentarzy w 520 dni co daje 17.70 komentarza na dzień
:juanlaugh:

Która część jest kontrowersyjna w mojej wypowiedzi?
Serio dla Ciebie jest takie kontrowersyjne poddawać w wątpliwość treści z neta?

Jak dla mnie szokiem jest to co wrzucił Siwy - informacje, że masz świadomość iż moge mieć rację(w kwestii weryfikacji wiesz, że mam rację)

Zresztą, z Tobą taka dyskusja. Coś się nie zgadza z Twoją wizja, więc by przykryć to, że nie umiesz merytorycznie rozmawiasz pójdziesz w jakieś bluzgi, tak jak Siedem idzie w jakieś elaboraty pseudopsychologiczne.
A wystarczyło by pokazać, że masz jaja a nie jesteś imbecylem i powiedzieć "Nie zgadzam się w Twojej wypowiedzi z tym a tym, ponieważ...".
Ale widać to dla Ciebie zatrudne więc musisz zrobić "Kurde, on ma rację, nie mam argumentu...a, napisze, że się zesrał"

Dziękujemy za wysłanie zgłoszenia Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.

takie małe pytanie , nie myślisz że marnujesz swoje życie? może lepiej znaleźć sobie hobby, może dziewczynę , zacząć żyć zamiast siedzieć w piwnicy i pykać posty całymi dniami. Szczególnie że większość ludzi tutaj tobą gardzi/ignoruje

zanim mi powiesz jakie masz wspaniałe życie i jak je spędzasz wspaniale ja ci powiem że napisałeś 9209 komentarzy w 520 dni co daje 17.70 komentarza na dzień
:juanlaugh:

Nie twierdzę, że mam wspaniałe życie, ale z pewnością bogatsze niż większość ludzi tutaj.
Dziewczyn mi wystarczy i chłopaki wiedzą, że nie szukam obecnie jednej do stałego związku. A zainteresowań, hobby także mam w nadmiarze :)
Zdecydujcie się - żyje w piwnicy czy jestem trampem który w namiocie żyje po całej Polsce.

Zresztą, po chuj jesteś kolejnym który musi pisać o prywatnym życiu innego usera?
Ani to na żaden z poruszanych tematów, ani niczemu nie służy, poza robieniem śmietnika.
Możesz zignorować lub napisać z czym się ze mną zgadzasz a z czym nie.

Widzisz. Ty patrzysz podobnie na mnie jak ja na nich.
Kolejny raz punktuje, kolejny raz przyznają mi rację uciekając w inwektywy i prywatę. Połowa z nich co chwilę o mnie pisze nie zaczepiana, kłamiąc że mnie ignorują i mają w dupie.
Mam wyjebane kto ma mnie w dupie. Ważne, że wiem iż wychodzą na imbecyli i hipokrytów. Dla nich ma znaczenie to, że dostaną 10 lajków za bzdurny wpis z dupy lub kłamstwa które ujawniają ich głupotę. Ja mam wywalone na taką atencję.
Wolę mieć rację niż lajki.

@Halibut 2.0 a wez mi wytłumacz skoro to jest towar od nas ze sklepów to dlaczego jest tanszy jak u nas?
https://www.ceneo.pl/29326585 u nas najtaniej na szybko widze od 7 zł
a u nich 53 uach to 5.77 pln?

to jak to sie staneło???
dokładaja do interesu bracia zeby mieli co jesc?

No i takiej odpowiedzi oczekiwałem. I nie twierdzę, że jest ze sklepu ale napisałem, że może być.
A ryż i kasza np jest droższa od tej w naszych biedronkach ale jeżeli to aktualne to rzeczywiście malutka marża.
Dlatego warto by gościu uwiarygodnił datę i podał co to za wiocha. Może ktoś by zweryfikował?
I by na cohones było spokojniej?

Back