Risky
UFC Light Heavyweight
Kiedy się nauczysz? Nie mówi się "wszyscy" tylko "promil".Wszyscycy ukraincy latają najebani i robią rozpierdol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedy się nauczysz? Nie mówi się "wszyscy" tylko "promil".Wszyscycy ukraincy latają najebani i robią rozpierdol
Choć raz zgoda.
Wnioskowałem jedynie z tego co mówił ten gość - nie było mnie tam podobnie jak ciebie,więc dyskusja jałowa.
Może kiedyś wyjdziesz z familoka,znajdziesz stabilną pracę i pojmiesz jak część twoich ciężko zarobionych pieniędzy zwana podatkami jest marnowana na ten gównokraj banderowski
I nigdy nie mówiłem,że wszyscy ukraincy latają najebani i robią rozpierdol,więc jak zwykle projekcja i wyolbrzymienie.

Jak dla mnie ok.@vitas zedytowalem bo zarzuciles mi błędnie projekcje :p
Elo
Chociaż raz, pierwszy raz od miesięcy zakończyliśmy rozmowę jak ludzie, która wyglądała pod koniec jak rozmowa ludzi a nie dwóch prostaczków spod sklepu.
I mniej jest męczące, prawda?
Od tej pory ja postaram się, jak już mamy interakcje, powstrzymywać od rynsztokowej wymiany zdań z Tobą, i liczę, że zrobisz to samo.
Jak dla mnie ok.
To jest kurwa jakiś błąd w matrixie. Polski pierdolony rząd pomaga upaincom będąc jednocześnie przeciwko swoim obywatelom. Myślałem że to jakaś naciągana dezinformacja ale ten śmieć przyznaje to bez skrępowania.

O wszystkim i tak zadecydują wybory prezydenckie. Jak wróci Trump to Ukraina ma pozamiatane, zostaje im kibicować staremu dziadowi Bidenowi. Dla Europy to będzie oznaczało 15-20 lat spokoju, aż Rosja odbuduje swoją armię i ruszy na państwa bałtyckie.Myślę, że pierwszy raz od dawna już będzie wiadomo, że republikanie pozamiatali jeszcze przed głównymi wyborami. Biden odsunął od siebie dosłownie wszystkich niezdecydowanych i uważam, że nie ma najmniejszych szans w 2024 na reelekcję.Spokojna, Radziu Sikorski wkrótce uruchomi swoje kontakty w USA i będzie gitaraO wszystkim i tak zadecydują wybory prezydenckie. Jak wróci Trump to Ukraina ma pozamiatane, zostaje im kibicować staremu dziadowi Bidenowi. Dla Europy to będzie oznaczało 15-20 lat spokoju, aż Rosja odbuduje swoją armię i ruszy na państwa bałtyckie.
Ale pierdoliszTo jest dowód odpowiedzialności polskiego rządu. Skoro podpisał się pod umową UE-Ukraina dot. transportu, to teraz pomaga tą umowę realizować i omijać nielegalne blokady. Gdy patrzeć na to z formalnego punktu widzenia wszystko jest ok.
Jednocześnie jest to dowód czystej hipokryzji bo ten sam rząd nigdy nie przyznał się przewoźnikom, że coś takiego podpisał i teraz chowa głowę w piasek. To wygląda tak jakby Morawiecki oglądał TVP Info i wierzył w to co tam mówią.
Za to Ty, konstruktywnie.Ale pierdolisz
Nie no lemmy sory, ale pierdolisz.Za to Ty, konstruktywnie.
No chyba, że pierdolę.Nie no lemmy sory, ale pierdolisz.
Wrzucałem tu film Otoki z szefem protestu.
Wiem, że nie twoja branża dlatego nie masz jak większość pojęcia jak to dokładnie wygląda.
Obejrzyj i wróć przeczytać swoj poprzedni komentarz.

Serio poświęć 30 minut do kapuczyny to Ci sie perspektywa widzenia tej sprawy jak i "upaińskich tfu braci" zmieni.No chyba, że pierdolę.![]()
Nie no lemmy sory, ale pierdolisz.
Wrzucałem tu film Otoki z szefem protestu.
Wiem, że nie twoja branża dlatego nie masz jak większość pojęcia jak to dokładnie wygląda.
Obejrzyj i wróć przeczytać swoj poprzedni komentarz.
Szczerze mówiąc to biznes, w który włożył pracę, czas i pieniądze, na którym oparł istnienie swoje i swojej rodziny jest właśnie zaorywany przez jego własny rząd przy radosnych oklaskach jego własnych rodaków po to żeby ukraińscy oligarchowie mogli nadal rządzić w swoich bizantyjskich luksusach.Za to Ty, konstruktywnie.

Tego właśnie dotyczyła moja wypowiedź.biznes ... jest właśnie zaorywany przez jego własny rząd
Coś mi się wydaje, że nielegalne to już dawno by policja w pizdu rozgoniła, przy gromkich oklaskach "braci", żeby bomby...To jest dowód odpowiedzialności polskiego rządu. Skoro podpisał się pod umową UE-Ukraina dot. transportu, to teraz pomaga tą umowę realizować i omijać nielegalne blokady. Gdy patrzeć na to z formalnego punktu widzenia wszystko jest ok.
Jednocześnie jest to dowód czystej hipokryzji bo ten sam rząd nigdy nie przyznał się przewoźnikom, że coś takiego podpisał i teraz chowa głowę w piasek. To wygląda tak jakby Morawiecki oglądał TVP Info i wierzył w to co tam mówią.

Nie ma opcji żeby tu coś znaleźć. Jak masz, to wrzuć jeszcze raz.Serio poświęć 30 minut do kapuczyny to Ci sie perspektywa widzenia tej sprawy jak i "upaińskich tfu braci" zmieni.
Tam gość ostatecznie obala przewalony tu argument 'poprawy gospodarki'.
Niesamowite, jestem w szoku tak jak wtedy jak po sobocie była niedziela
1 primoTo jest dowód odpowiedzialności polskiego rządu. Skoro podpisał się pod umową UE-Ukraina dot. transportu, to teraz pomaga tą umowę realizować i omijać nielegalne blokady. Gdy patrzeć na to z formalnego punktu widzenia wszystko jest ok.
A istnieją narzędzia, które pozwalają to sprawdzać? Czy to w ogóle jest możliwe?1 primo
umowa Ue Ukry ukrom pozwala na jazde bez zezwolen ale tyko
Ua do PL
PL do Ua
ukry nie moga jechac na pusto do PL i tu ładowac na zachód
ani z zachodu do PL a to nagminnie robili bo nikt nie kontrolowal ich bo wojna
ale co spr?A istnieją narzędzia, które pozwalają to sprawdzać? Czy to w ogóle jest możliwe?