Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zasadniczo to historia charakteryzuje się tym, że niektórzy są postrzegani jako zbrodniarze w jednym, a bohaterowie w innym kraju. Dla nas Piłsudski to bohater, dla Litwinów skurwiel który ich pozbawił stolicy. Dla nas Jarema to bohater który uchronił nas przed powstaniem kozackim, dla Ukrainy to skurwysyn który słynął z palowania ludzi. Taki Napoleon dla przykładu we Francji i Polsce ma status bohatera, ale dla reszty Europy to XIX-wieczny Hitler.Tutaj to akurat popłynąłeś. Historia to sprzedajna kurwa i nawet ciężko ją nazwać nauką.
Nie szukając daleko nasz bohater narodowy Piłsudski to oprócz bycia bohaterem narodowym był także krwawym dyktatorem i mordercą.
Opcja polityczna która poświęciła mieszkańców Warszawy na ołtarzu ostatniego zrywu w celu przejęcia władzy w powojennej Polsce też nie wydaje mi się szczególnie kryształowa.
W sprawie "wbijania noża w plecy" to zapytaj co sądzą na ten temat nasi południowi sąsiedzi po wyjazdowych dokonaniach polskiej armii.
Nie jesteśmy żadnym Chrystusem Narodów i też mamy swoje za uszami.
Promil.![]()
Tak sobie teraz pomyślałem. Ciekawe jakby się potoczyly losy świata gdyby to jednak Napoleon wygrał bitwę pod waterloo.Zasadniczo to historia charakteryzuje się tym, że niektórzy są postrzegani jako zbrodniarze w jednym, a bohaterowie w innym kraju. Dla nas Piłsudski to bohater, dla Litwinów skurwiel który ich pozbawił stolicy. Dla nas Jarema to bohater który uchronił nas przed powstaniem kozackim, dla Ukrainy to skurwysyn który słynął z palowania ludzi. Taki Napoleon dla przykładu we Francji i Polsce ma status bohatera, ale dla reszty Europy to XIX-wieczny Hitler.
Tak sobie teraz pomyślałem. Ciekawe jakby się potoczyly losy świata gdyby to jednak Napoleon wygrał bitwę pod waterloo.
a nie powinienNapoleon w Polsce ma status bohatera,
To na tej Ukrainie sa w końcu łapanki do wojska czy nie ma? Czy dopiero teraz mogą o tym media wspominać? Przestałem śledzić tem konflikt i już nic nie ogarniam. Jeszcze 3msc temu jak ktoś tak twierdził to był ruską onucą.
Sa u jednej i drugiej stronyTo na tej Ukrainie sa w końcu łapanki do wojska czy nie ma? Czy dopiero teraz mogą o tym media wspominać? Przestałem śledzić tem konflikt i już nic nie ogarniam. Jeszcze 3msc temu jak ktoś tak twierdził to był ruską onucą.
To na tej Ukrainie sa w końcu łapanki do wojska czy nie ma? Czy dopiero teraz mogą o tym media wspominać? Przestałem śledzić tem konflikt i już nic nie ogarniam. Jeszcze 3msc temu jak ktoś tak twierdził to był ruską onucą.
Nie ma żadnych łapanek. To są kłamstwa. A za granicę przed wojem uciekają tylko kacapy. Te raporty ukraińskie dotyczące łapówek w ich ukraińskich WKU to są kłamstwa! To co mówił Zełeński o masowej korupcji w ukraińskich WKU to też kłamstwa.Sa u jednej i drugiej strony
Nie ma żadnych łapanek. To są kłamstwa. A za granicę przed wojem uciekają tylko kacapy. Te raporty ukraińskie dotyczące łapówek w ich ukraińskich WKU to są kłamstwa! To co mówił Zełeński o masowej korupcji w ukraińskich WKU to też kłamstwa.
A kilkadziesiąt filmów, jakich co najmniej widziałem o tych łapankach, są zwyczajnie w świecie sfabrykowane.
Ale to pozytywna propaganda.Serio, z kłótniami małolatów to już dajcie sobie spokój w tej propagandzie.

to jest skurwysyn level hard
Baba pierdoląca coś pod nosem, że gdybym była na Ukrainie to by go taśmą do słupa przywiązała albo nabiła na widły to kłótnia małolatów? Niech wypierdala do siebie i robi co chce. Nikt jej tu siłą nie trzyma. Nie podoba się to nara.Serio, z kłótniami małolatów to już dajcie sobie spokój w tej propagandzie.
Nie mam pojęcia co o tym myśleć, bo dzisiaj widziałem też video z tym zbrodniarzem, ale autor tego tweeta podaje że zmarł.