vitas
KSW Heavyweight
To, że fanty trafiają na OLX ustalono już dawnoCzyli jak mam rozumieć, wierzysz że te piniążki trafią do żołnierzy na froncie? Iksde jak to się mówi po młodzieżowemu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To, że fanty trafiają na OLX ustalono już dawnoCzyli jak mam rozumieć, wierzysz że te piniążki trafią do żołnierzy na froncie? Iksde jak to się mówi po młodzieżowemu

A w odessie strach i terror... Strach, że skończą się palemki do drinków ;-)
Pewnie Ukrobut 2.0 zaraz Ci napisze, że Polacy podczas wojny też imprezowali

A myślisz kiedy powstał klub manieczkiPewnie Ukrobut 2.0 zaraz Ci napisze, że Polacy podczas wojny też imprezowali

Pewnie Ukrobut 2.0 zaraz Ci napisze, że Polacy podczas wojny też imprezowali
W obronie UkraińcówPo co mam to pisać skoro każdy to wie?
To wypierdalaj do swojego kraju, a nie narzekasz na swój kraj z Polski.Ta wojna już się zaczęła miesiące temu, gdy tylko wyszła na jaw afera zbożowa i łapówkarstwo naszych urzędników i rządu.
Niestety to pokazało, że nie wyszliśmy z lat 90 i pewnie ta wojnę też wygra Ukraina na swoją korzyść.
To wypierdalaj do swojego kraju, a nie narzekasz na swój kraj z Polski.
Tylko nikt normalny nie krytykuje tego, że nie zgadzamy się - my Polacy na wwóz ukraińskiego zboża technicznego które doprowadza do strat polskich rolników.Ale wszyscy na tym forum krytykowali nasz rząd. Ty nie?
Tylko nikt normalny nie krytykuje tego, że nie zgadzamy się - my Polacy na wwóz ukraińskiego zboża technicznego które doprowadza do strat polskich rolników.
PS. wasz rząd krytykują nie przez przypadek wszyscy tawariszcz Halibut
A jaki byłby kwik gdyby było odwrotnie.Wiech by chyba gaci nie doprał

A jaki byłby kwik gdyby było odwrotnie.Wiech by chyba gaci nie doprał
Której części zdania nie cytuj mnie i nie wspominaj o mnie nie rozumiesz?Za to ukrofoby robią kwik gdy Ukrainiec pierdnie, i żadnego kwiku gdy to samo robią Polacy. Wniosek? Jesteście tacy jak Wiech
Której części zdania nie cytuj mnie i nie wspominaj o mnie nie rozumiesz?
?Oj, ostatnio sam to zrobiłeś a potem placz
Znowu porównujesz Ukraińców w Polsce do Polaków w Polsce. Bez sensu.Za to ukrofoby robią kwik gdy Ukrainiec pierdnie, i żadnego kwiku gdy to samo robią Polacy. Wniosek? Jesteście tacy jak Wiech
To jest gość, który na Polaków jak coś zrobią pisze, że patologia, a o Ukraińcach promilZnowu porównujesz Ukraińców w Polsce do Polaków w Polsce. Bez sensu.
@ziomeq znasz bajkę o Tymitunie?To jest gość, który na Polaków jak coś zrobią pisze, że patologia, a o Ukraińcach promil

To jest gość, który na Polaków jak coś zrobią pisze, że patologia, a o Ukraińcach promil